Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki Już teraz chciałam złożyć Wam życzenia jakbym potem zapomniała
Zdrowych przede wszystkim, radosnych Swiąt Wielkiej Nocy .
Mamusiom dużo zdrowia , cierpliwości i wytrwałości żeby Wasze pociechy rosły i nabywały nowych umiejętności w ekspresowym tempie
Staraczkom dużo siły i szczęścia , żeby w końcu zobaczyły upragnione II kreski i żeby trud starań został wynagrodzony małym szkrabem który rozpycha się w brzuszku i codziennie dostarcza nowych obaw i zmartwień
Oczekującym narodzin - lekkiego porodu w terminie, szybkiego powrotu do pełni sił i samych radości z macierzyństwa i wzorowych laktacji
Smacznego jaja i mokrego dynguska
pozdrawiamyBluberry lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, błagam pomóżcie bo zaczynam nieźle świrować...
Ostatnia miesiączka 22 lutego. Cykle 28 dniowe. 3 dni po terminie @ (25 marca) beta 1105.0 mlU/ml. Wg norm laboratoryjnych to 5 tydzień. Dziś byłam na usg i wg wyliczeń lekarza i usg (maluch ma 2,3 mm i pięknie bijące serduszko) to 5 tydzień i 5 dzień ciąży. Pytanie, dlaczego beta w zeszłym tyg jest taka wysoka skoro to niby był 4 tydzień?
Normy laboratorium:
4 tydzień: 9.5 - 750
5 tydzień: 217 - 7138
6 tydzień: 158 - 31795
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda86 wrote:Dziewczyny, błagam pomóżcie bo zaczynam nieźle świrować...
Ostatnia miesiączka 22 lutego. Cykle 28 dniowe. 3 dni po terminie @ (25 marca) beta 1105.0 mlU/ml. Wg norm laboratoryjnych to 5 tydzień. Dziś byłam na usg i wg wyliczeń lekarza i usg (maluch ma 2,3 mm i pięknie bijące serduszko) to 5 tydzień i 5 dzień ciąży. Pytanie, dlaczego beta w zeszłym tyg jest taka wysoka skoro to niby był 4 tydzień?
Normy laboratorium:
6 tydzień: 158 - 31795
Ruda, ponieważ beta z początku rośnie w bardzo szybkim tempie, po przekroczeniu bodajże 2000 bądź 3000 tyś zwalnia tempo ..
Ciesz się ciążą bijącym a nie zastanawiaj się nad głupotkami -
nick nieaktualny
-
Ruda86 wrote:Dziewczyny, błagam pomóżcie bo zaczynam nieźle świrować...
Normy laboratorium:
6 tydzień: 158 - 31795 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny