Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:To znaczy, że nieodpowiedzialny trochę lekarz bo mogło to doprowadzić u Ciebie to powstania torbieli - skąd pewność, że pęcherzyki są, rosną, pękają? Oczywiście widzę, że nie wszyscy lekarze to stosują ale nawet na ulotce leku jest zaznaczone, ze konieczny jest monitoring - lekarzom się po prostu nie chce A później jak się nie udaje to w kolejnych cyklach nie wiadomo czy trzeba zwiększyć dawkę leku czy zostawić taką jak była - bo nie było monitoringu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 12:14
-
A myślałam, że dzięki temu, że uprawiałaś seks z mężem
Anutka to, że Tobie nic się nie stało nie oznacza, że nie jest to odpowiedzialne postępowanie i tyle. Jednej nic nie będzie i zajdzie w ciąże inna nabawi się torbieli i problemów - ciekawe czy byłabyś taka mądra gdyby przez kilka cykli Ci się nie udawało na CLO. Wiedziałabyś czemu? Czy coś po nich rośnie, czy jest ich za dużo, nie ma wcale? Zastanów się zanim będzie sprzedawać swoje dobre radyMadziulka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:A myślałam, że dzięki temu, że uprawiałaś seks z mężem
Anutka to, że Tobie nic się nie stało nie oznacza, że nie jest to odpowiedzialne postępowanie i tyle. Jednej nic nie będzie i zajdzie w ciąże inna nabawi się torbieli i problemów - ciekawe czy byłabyś taka mądra gdyby przez kilka cykli Ci się nie udawało na CLO. Wiedziałabyś czemu? Czy coś po nich rośnie, czy jest ich za dużo, nie ma wcale? Zastanów się zanim będzie sprzedawać swoje dobre rady -
nick nieaktualnyAnutka, tutaj nie ma co się obrażać ..
Zniszczyła byś sobie organizm i do kogo później miała byś pretensje ?
Do Siebie za Swoją nieodpowiedzialność do Lekarza który tak samo nie odpowiedzialnie się zachował ?
Po prostu miałaś szczęście że udało Ci się za pierwszym razem i nie wyrządziło to żadnych szkód ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 16:53
Madziulka, livia30 lubią tę wiadomość
-
Najłatwiej się obrazić zamiast przyjąć do wiadomości, że nie zawsze ma się rację
Nikt Cię nie wygania, po prostu zwróciłam Ci uwagę, że wprowadzasz dziewczynę w błąd. Napisałaś, nie przy CLO nie jest konieczny monitoring, bo Ty nie miałaś a w ulotce jest wyraźnie napisane, że jest KONIECZNY! To, że nie wszyscy lekarze go robią to już inna sprawa. Chcesz ryzykować - ryzykujesz na własne życzenie tylko nie wciskaj kitu - jesteś już dość długo na ovu więc wiesz, że są różne przypadki. Jednej nic nie będzie i zajdzie w ciążę od razu np. Ty, inna wyhoduje kilkanaście pęcherzyków, które nie pękną i nabawi się pięknych torbieli a Ty patrzysz tylko po sobie, bo Tobie się udało. Super, świetnie serio ale pamiętaj, że każda jest inna i inaczej reaguje na leki.
To tyle w temacie bo nie mam zamiaru się z nikim kłócić.Lena87 lubi tę wiadomość
-
uf gorąco tu ja też nie miałam monitoringu i pamiętam jak w gacie robiłam bo dopieru tu sie dowiedziałam,że może to być niebezpieczne w sumie te posty też są do mnie,a nie obraziłam się bo uważam że dziewczyny mają racje. A my poprostu jesteśmy szczęściarami że akurat nam się udało
Lena87, livia30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLivia gratulacje stówki zleci szybko, ja pamiętam jeszcze niedawno też cieszyłam się 100 a tu raptem już 20 zostało nie wiadomo kiedy to leci
a u mnie po woli skurcze bh jak do tej pory bezbolesne tak teraz co jakiś czas aż mnie zatka z bólu i brzuch już jak by niżej. -
No witamy witamy
Jak kochane po świętach sie czujecie?
Ja posmakowalam różnych dan, ale z Glowa oczywiście..
Ale mój maly szogun ostatnio ruchliwy jest mega, aktywny ze ho ho.. Zaczynam sie martwic aby nie owinelo sie pepowina. A jak u Was bylo? Tez tak wyraźnie czulyscie maluszka? Tez byl taki ruchliwy?
Boosiaki -
Pomarańczka mój to takie harce odstawia w brzuchu, że nie nadążam - fikołki trzaska bo widzę po kopniakach Raz jest w poprzek, za chwilę głową w dół i zaraz znowu głowa do góry bo po pęcherzu kopie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 14:56
-
Dzień dobry
Ale śliczny MarcelekMadziulka lubi tę wiadomość