Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO jakie tu już dalekobieżne plany widzę! dzieci od cycka nie odeszły a tu już mamusie poswatały :p
Przyszłam się przywitać w 39 tc
I mam pytanie do mam które już urodziły czy Wasze złotka w końcówce zmniejszyły swoją ruchliwość? Bo ja popadam w obłęd i mam wrażenie że moje dziecko takie leniwe -
Dzień Dobry
Bluberry ja nie zauważyłam zeby przed porodem Marcel był mniej ruchliwy,dopiero w szpitalu jak się rozkrecalo to moze mniej sie ruszał.A czytałam ze niektore dzieciaczki staja sie mniej ruchliwe,to jest sprawa indywidualna.Mają mniej miejsca i mniej sie ruszajaBluberry lubi tę wiadomość
-
Bluberry moje dziecko jeszcze nie powstało a już ma męża/ żonę Koleżanka albo ja która zajdzie 1 bierze chłopca a ta druga dziewczynkę i mamy parkę
Nie no wiem pośmiać się można ale żeby już chciało do mnie przyjść to bym byłą w 7 niebieBluberry lubi tę wiadomość
-
BLuberry no my jak w Indiach i Afryce:) wybieramy zony i męzów a cooooo
Co do ruchliwośći to Stas na kilka dni przed porodem był mniej ruchliwy a wszystko przez to ze miałam juz malo wód i brzuszek malutki i po prostu nie miał miejsca -
Dzień dobry,
po piątkowej wizycie jestem najszczęśliwsza na świecie! Będziemy mieć córeczkę! Mała waży ponad 200g Pierwsze różowe ciuszki zakupione
Dziewczyny, kiedy najlepiej wybrać się na połówkowe? W którym tygodniu? Może polecicie kogoś z Poznania lub Wrocławia?livia30 lubi tę wiadomość
-
Ohooo i będzie SYNUŚ
pokazał się uparciuszek pięknie dziś
Zdrowiutki
juhuuuu..
Tylko u mnie pan doktor znalazł mięśniaka no i będzie trzeba go obserwować.. Jak się nie wchłonie to buuu czeka mnie najprawdopodobniej cesarka.. bo jest akurat na wyjściu ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 21:11
livia30 lubi tę wiadomość
-
Pomaranczka super i imie ladne