Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Powód do radości
Ale też zastanawiam się nad tym cesarskim cięciem, i w zasadzie nie mam pojęcia czy płakać czy się śmiać. Tym bardziej, że lekarz zasugerował, że syn będzie duży i nie ma co zgrywać bohaterki tylko operacyjnie urodzić.
Już w 21 tyg. ma 500 g wagi, i 24 cm długości
A wszystko po Tatusiu
Czy któraś z Was miała cc ? I jakie ma wrażenia ? -
Hello, akurat co do bólu to różnie bywa. Nie każda przechodzi tak samo..
I tego zbytnio się nie boje tak jak i nie boje się bólu naturalnego..
Bardziej myślę o tym, że to operacja i jednak otwarty brzuch..
I aby żadnych komplikacji z tego tytułu nie było.. Sądzę, że nikt nie pozwoli aby coś mi się stało.. no ale obawa przed nieznanym jest silna.. -
nick nieaktualny
-
Pomarańczka ja uzywałam na początku do kąpieli emolium,teraz mam olejek z ziajki super pachnie
Balsam do ciała mam z hippa
Kremów do buzi mamy kilka bo mały miał trądzik niemowlęcy to się nazbierało troche( bambino,atoperal)
Jak miały miał odparzenia to nam pomógł sudokrem,ale mam tez Linomag i bephanten przeciw odparzenią
Do pępka miałam gaziki nasączone i octenisept
No nosa mam wode morska NoseFrida
Na ciemieniuche mam krem Oillan baby -
nick nieaktualny
-
Gratuluje poznania płci
co do kosmetyków to uzywalam z mixy a potem miaysmy tradzik niemowlecy i pomogł nam oilatum, do pupy linomag, na ciemieniuche najlepsze masło ale jeszcze nie mamy na szczescie
sorki za literowki ale ksiezniczce najlepiej na rekach -
Moja ginka ma wszystkie papiery do wykonywania badań więc ja nie szukam nigdzie indziej ale jeśli chcesz mieć fajne zdjęcie, filmik na pamiątkę to polecam 4d Warto zapłacić więcej (ja płacę 260zł za taką przyjemność).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 15:49
-
Właśnie dzwoniłam do Centrum zdrowia kobiety i okazuje się, że połówkowe z opisem robią w 2d cena 250. Najbliższy wolny termin to 22.05 będę już w 23 tyg, babka powiedziała że to dobry czas. Mam wątpliwości. 8go mam wizytę u swojego gina, więc zapytam czy dowiem się czegoś więcej po takim badaniu niż u niego.