Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:a spoko wczoraj miałam jakiś dziwny skurcz w podbrzuszu ale tak kilka sekund i przeszło. Dzisiaj jest lepiej jakoś już dołek minął i będzie lepiej.
A jakie polecacie witaminki dla mnie i dla małża??
bez konsultacji z ginem może lepiej nic nie bierz?
Ja miałam wit. D 5 000, kwas foliowy, metforminę, inofolic,wit. B kompleks
Małż: maca, L-karnityna 1000, koenzym Q10+wit. E, selen, żeń-szeń, medargin(L-arginina)wit. D 10 000.
Nam się nie udało, więc nie wiem,czy to działa. -
Hej dziewczyny jestem tu nowa o dzidziusia staram się już sporo czasu...i mam do was pytanie której udało sie zajść po CLO ? mimo wcześniejszych bezowocnych starań ?
Gratuluje tym którym sie udało i trzymam kciuki za staraczkiBlondyna0 lubi tę wiadomość
Klaudusia -
Klaudia na jedne CLO działa na inne nie - ja brałam 3 cykle i w żadnym w ciąże nie zaszłam. Udało się jak wszystko odstawiłam, w pierwszym cyklu po HSG.
Pomarańczko w ciąży a szczególnie w II trymestrze ciśnienie jest najniższe. Ja mam ostatnio 120/70 i to jest mega niskie jak na mnie, na puls nawet uwagi nie zwracam. Za bardzo się doszukujesz chyba i przez to denerwujesz i skacze Ci puls.Klaudia23 lubi tę wiadomość
-
Klaudia23 wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa o dzidziusia staram się już sporo czasu...i mam do was pytanie której udało sie zajść po CLO ? mimo wcześniejszych bezowocnych starań ?
Gratuluje tym którym sie udało i trzymam kciuki za staraczkiKlaudia23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia było już kilka wątków o CLO - może tam poczytaj, sa tam dziewczyny, które były bądź są na CLO:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/staranka-z-clostilbegyt,2498.html
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/clo,15.htmlKlaudia23 lubi tę wiadomość
-
Złota ruszy kiedyś musi i będziesz mamusią
-
livia30 wrote:Klaudia na jedne CLO działa na inne nie - ja brałam 3 cykle i w żadnym w ciąże nie zaszłam. Udało się jak wszystko odstawiłam, w pierwszym cyklu po HSG.
Pomarańczko w ciąży a szczególnie w II trymestrze ciśnienie jest najniższe. Ja mam ostatnio 120/70 i to jest mega niskie jak na mnie, na puls nawet uwagi nie zwracam. Za bardzo się doszukujesz chyba i przez to denerwujesz i skacze Ci puls.
Ja zwracam uwagę na puls szczególnie gdy jest tak jak dziś 104 np. bo czuje to w samopoczuciu swoim, boli mnie glowa i do tego czuje lezac jak serce mi lomocze,co powoduje dziwna ciezkosc na klatce piersiowej.. a ciśnienie mam czasami nawet 100/70.. wiec dużo nizsze aniżeli Ty.. -
Ja zawsze miałam wysokie ciśnienie tzn w pierwszej ciąży dochodziło do 160/100 i leżałam w szpitalu trochę - skończyło się zakażeniem ciążowym dlatego dla mnie teraz moje jest mega niskie No nie mam takich objawów jak Ty z tą ciężkością w klatce i bólami głowy - może warto do lekarza swojego zadzwonić i podpytać czy jest to powód do zmartwień bo jeśli coś się dzieje to trzeba szybko zareagować.
-
nick nieaktualny