Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
miśka905 wrote:Hej kobietki dawno mnie tu nie było, ale chciałam się podzielić z tym co wyszło po ostatniej becie:), więc 4 tydzień betka wystrzeliła w górę i z 22,1 zrobiło się 105,9
Miłego dnia!miśka905 lubi tę wiadomość
-
Witam kochane mam problem nie wiem kiedy testować cykle średnio co 28 dni owu się spóźnil za to skok jak nigdy i temp wysoko pierwszy raz tak mam 37.6-5 od owu a najwyżej miałam raz po skoku 37,1. Zawsze mierze przed wstaniem rano. Teraz sobie też zmierzylam bo wiem ze w dzień jest wyższa i mam 38,4 jak myślicie kiedy testować i czy jest szansaTakaSobie
-
nick nieaktualnysimon86 wrote:Wczoraj wieczorem przyszedł na świat nasz synek niestety pomimo szybkiej akcji porodowej, 10 cm rozwarcia i skurczy partych konieczne było cc! Główka się jakoś źle ułożyła i ze względów bezpieczeństwa lekarz zdecydował o cesarce! W sumie dobrze się stało bo okazało się że nasza kruszynka ma 4300 i 60 cm a na usg miał ledwie 3700! Jestem mega szczęśliwa że już jest z nami a ja jakoś na pewno się ogarnę
jak bym czytała o sobie gratuluję
mi też na usg przed porodem powiedzieli że syn wagowo miedzy 3500 a 3700 a okazało się że 4420 -
nick nieaktualny
-
Dziękuje Wam:)
Livia30 Kochana mam pytanko bo ja też biorę Acard, ale jestem jeszcze przed taką wizytą -usg, szczegóły prowadzenia ciąży i dowiem się dopiero na wizycie co mogę a czego nie, Acard rozrzedza krew i to nie zagraża ciąży tak ? Niestety dopóki nie zaszłam w ciąże, to ten lek miał mi towarzyszyć do końca życia, ale teraz zobaczymy co powie gin. -
miśka ja biorę Acard od 7 czy 8 tygodnia ciąży i mam brać do końca - nie zagraża on dziecku, spokojnie
Jeśli nie bierzesz to koniecznie kwas foliowy zacznij brać (ja brałam i dalej biorę tylko witaminy LadeeVit - tam jest wszystko) oczywiście plus AcardWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 11:12
-
Hejka, robię drugie podejście do zamówienia z gemini, bo oczywiście zamknęłam lapka, wyszłam z psem, wróciłam i skasowało mi cały koszyk haha Mamuśki espumisan na ewentualne kolki w jakiej dawce zamówić?
Oczywiście gratulacje dla świeżo upieczonych mamusiek, jak i tych które ujrzały dwie kreseczki. Trzymajcie się ;* -
livia30 wrote:miśka ja biorę Acard od 7 czy 8 tygodnia ciąży i mam brać do końca - nie zagraża on dziecku, spokojnie
Jeśli nie bierzesz to koniecznie kwas foliowy zacznij brać (ja brałam i dalej biorę tylko witaminy LadeeVit - tam jest wszystko) oczywiście plus Acard
No właśnie a kwas foliowy brałam już jak się staraliśmy ale traz nie wiem bo wyczytałam gdzieś, żeby zwiększyć dawkę do 600mg ? Do tej pory brałam folik on ma 400mg. -
nick nieaktualny