Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Zetko ja Ci mówię Twój syn czeka na Dzień Dziecka
ja bede na wizycie u gina a Ty na porodówce
Moniu, tez mam jutro wizyte poznym wieczorem. A 1.06 to ostatnia data która sobie życzyłam. Mialby urodziny, imieniny i dzień dziecka jednego dnia. Przekichane. Ale to nie ja decyduje tylko syn. Jutro będę dumac co dalej.
Milej niedzieli dziewczynkiDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
simon86 wrote:Wczoraj wieczorem przyszedł na świat nasz synek niestety pomimo szybkiej akcji porodowej, 10 cm rozwarcia i skurczy partych konieczne było cc! Główka się jakoś źle ułożyła i ze względów bezpieczeństwa lekarz zdecydował o cesarce! W sumie dobrze się stało bo okazało się że nasza kruszynka ma 4300 i 60 cm a na usg miał ledwie 3700! Jestem mega szczęśliwa że już jest z nami a ja jakoś na pewno się ogarnę
-
Z. wrote:Moniu, tez mam jutro wizyte poznym wieczorem. A 1.06 to ostatnia data która sobie życzyłam. Mialby urodziny, imieniny i dzień dziecka jednego dnia. Przekichane. Ale to nie ja decyduje tylko syn. Jutro będę dumac co dalej.
Milej niedzieli dziewczynkiZ. lubi tę wiadomość
-
Nooo hejka kochane.. Jak się czujecie ?
Ja spać nie mogę.. Na lewym boku bola biodra a na plecach straszą mnie wszyscy ze niedotlenie dziecka a tylko w tej pozycji śpi mi się dobrze.. I wysypiam sie.. No ale z tego przejęcia to sie mecze..
Do tego czym bliżej do porodu tym bardziej sie cieszę ale modle sie również aby synek byl okazem zdrowia...
I tak czytając Was widzę ze większość na Fb siedzi.. -
Pomarańczka ja sypiam na plecach, lekarka sama mi powiedziała, żeby nie spać tylko na lewym boku (bo na prawym niby też się nie powinno a z kolei poleciła mi, żeby tak spać bo ułatwia to przekręcenie się maluszkowi - i przekręcił się faktycznie główką w dół). A co do spania na plecach - leżę zawsze tak długo jak mi wygodnie, jak zaczyna mnie Mały okładać w pęcherz albo brzuch mnie pobolewa to zmieniam pozycję i tyle. Nasz organizm nie jest głupi i da Ci znać, ze coś złego się dzieje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 14:49
-
juta wrote:Czy mozliwe ze to ciaza pobolewal brzucha myslalam ze juz dostanea tu nic zaczelo mi sie dwa tyg temu raz bolal potem nic i znowu a teraz nic
Z., livia30 lubią tę wiadomość