Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no śliczna śliczna
tylko muszę strój przywdziać żeby móc działać
Gajka, Landryneczka lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
potforzasta wrote:No wiesz tutaj wyglądasz na dość ogarnięta a mówisz że jesteś nieogarnięta jak Twoje dziecko
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyUciekam Kobietki miłej nocy
.. ja idę wykorzystać małżonka puki nie uśnie na dobre
olewam system co do seksu co 2 dni bla bla bla żeby plemniki dojrzewały 2 cykle wstecz tak robiliśmy i dupa więc ten cykl jest na maksa codziennie aż do końca dni wskazujących jakiekolwiek oznaki płodności.. jak się nie uda trudno.. już nawet dziś przeglądałam procedury adopcyjne..
dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 23:42
-
kochana uciekam bo usypiam. raniutko muszę wstać bo na pół dnia idę do "przedszkola" czyli siedzę pod opieką mamy
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
A ja nie mogę spać coś... znaczy spałam w dzień.
Nadrobiłam was, super te grafiki xD
Byłam na becie i 2260 wynosi, świętowaliśmy przy pizzy i szampanie dla dzieci.
Młody chce siostrzyczkę - złożył zamówienie i wyleciał z tekstem do ojca "no wreszcie ci się udało, myślałem, że to nigdy nie nastąpi", w ustach prawie 7 latka to naprawdę zabawnie brzmiało, jeszcze ojca przy tym tak po plecach poklepałGajka, Anhe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeżę z laptopem z myślą że się rozbudzę a tu kiszka normalnie śpię na stojąco.. za godzinę muszę być w pracy a ja jeszcze w piżamie (dobra zaleta mieć 10 min do pracy) i jeszcze czuję jak by mnie coś brało..
i znów dupa będzie w kółko to samo
idę się ogarnąć. Miłego dnia!
-
Gajka ty się nie możesz rozbudzić, a ja nie mogłam dziś w nocy zasnąć i pokładałam we wszystkich szafkach, oprócz w jednej (tej z dokumentami). Wypiłam kawę, trzy herbaty i myślę, że muszę dziś przetrwać dzień bez drzemki, położyć się o normalnej 18-22 godzinie i przespać noc, bo mi się system rozregulował i zasypiam tak 16 śpię do 24-2 w nocy, a potem się nudzę...
-
Właśnie, pochwalę się wam, znalazłam wózek na allegro taki jaki i się podoba, nawet w przystępnej cenie:
http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-2w1-skyline-simply-14-i4080208985.html
Tylko mój ślubny wpadł na pomysł, że jak już będziemy kupowali wózek to z samą gondolą, bo jak jest wózek klasyczny w stylu retro to z gondolą wygląda świetnie, ale ze spacerówką okropnie. Poza tym wymyślił sobie, że spacerowy to w stylu laski, taki lekki, bo dziecko może będzie szybko chodzić i że niby z lekkim wózkiem będzie mu łatwiej...
A wy co myślicie? Rozważaliście w ogóle taki pomysł jak kupno wózka tylko głębokiego bez opcji 3w1 czy 2w1? -
Ja mysle o x-lander xa, podoba mi sie, jest zgrabny. Ale 2w1 bo juz dosc mam kupowania dwoch wozkow potem nie ma gdzie tego trzymac.
Przedszkolanka czekam na Twoje wyniki a Ty pewnie spisz
-
Swan, a no bo ty już masz dwóch chłopaków. My jak kupimy wózek to do zostawimy dla kolejnego dziecka, nie chcemy ich kolekcjonować. Ewentualnie sprzedamy stary i kupimy nowy. Chociaż mój mąż wczoraj snuł plany mniej więcej takie "kupimy tylko głęboki, bo jak dziecko będzie miało roczek to może już się pojawi drugie to wtedy kupimy bliźniaczy by było wygodnie pchać obydwóch"