Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
a macie na szpinak pomysł na obiad? Bo szczerze to pierwszy raz kupiłam
co do tempki to myślę że to podobnie jak w fl i za kilka dni opadnie i dostaniesz @
co do badań to ja mam dziś 4dc i myślę że w tym mi badań nie zrobi bo wizyta w 16 dc. -
No, widze,ze dzisiaj sie juz tu wiecej dzieje
Przedszkolanko, zakaz popadania w depresje !!!!
nie wiem czy Ci to pomoze, ale ja mam o wiele nizsze szanse na ciaze (35 lat, pierwsze starania, po ciazy pozamacicznej, z jednym jajowodem i to w nienajlepszym stanie); mimo to, mam tak jakby wrazenie (a moze to zludna nadzieje) ze u mnie ciaza bedzie na pewno, to tylko kwestia czasu.
Glowa do gory, wszystkim nam sie nalezy dzidzialivia30 lubi tę wiadomość
-
Bisca, u mnie się okaże co i jak dopiero bo badania przede mną..
Słuchajcie, może te którym się nie udało i jak będziemy w nowym cyklu tu pisać to nie wmawiajmy sobie" napewno fasolka będzie" itp. tylko np." a tam, cycek Cię boli bo za duże masz", poprostu nie wmawiajmy sobie co ?potforzasta lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Bisca, u mnie się okaże co i jak dopiero bo badania przede mną..
Słuchajcie, może te którym się nie udało i jak będziemy w nowym cyklu tu pisać to nie wmawiajmy sobie" napewno fasolka będzie" itp. tylko np." a tam, cycek Cię boli bo za duże masz", poprostu nie wmawiajmy sobie co ?i może @ blokować także ja jestem za
-
przedszkolanka:) wrote:ja wole nie podliczać...
a dzisiaj na spacerek idziemy to bedziemy podejmować 100% decyzje o psiakuoby jak najszybciej
ja sie nakrecałam, wy dodatkowo i o...załamanie. -
hej kobietki
mi sie @ powoli kończy, bedziemy działać, w srode na badania...az sie boje ile zapłace. Za tydzien w poniedziałek na monitoring owu... Biore wiesiołka, siemie lniane pije, kwas foliwoy przyjmuje.. Mój men tez bedzie zajadał witaminki dla mezczyzn, wit.C i kwas foliowy. Pozyjemy, zobaczymy. Wiosna, lato idzie... Mysle ze wszytskim bedzie dopisywaći humorek i ochota do zycia
Potforek, pisałas gdzies w poscie ze marzy Ci sie pies a ja z rozpedu przeczytałam ze penis:P
Przedszko, to pierwszy cykl.. nie stresuj sie, bedzie dobrze ! napewno sie uda, nie wmawiajmy sobie faktycznie objawów, tylko negujmy, bo potem jest mega wielkie rozczarowanie...bo to taki objaw, bo to nastepny, bo to nastepna fasolka... Damy rade, w kupie siła
Zajdziemy, nie martwcie sie...wszystkie bedziemy w ciązy, tylko trzeba poczekać. Nie ma tak, że hop, siup
a szpinak pycha, ja robie go z czosneczkiem i podsmazam... i do tego jajeczko sadzone oraz ziemniaczki
lub robie zupke szpinakowaalbo krem ze szpinaku- mhmmm.....
a ja mam dzisiaj rosołek i na drugie danie roladka z serkiem, ogorkiem, szyneczka i papryczkąWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 15:41
-
przedszkolanka:) wrote:ja powiem lekarce ,że chce na wszystkie hormony,tarczyca ,usg chcę to napewno..
-
podsmażam cebulkę można dodać marchew i poddusić do tego dodaję szpinak tylko ja kupuję mrożony już rozdrobniony jak się rozmrozi poddusić jeszcze dodaję szynkę pokrojoną w małą kosteczkę ( chociaż nie zawsze ją daję) przyprawić pieprzem i czosnkiem mielonym. Osobno gotuję makaron i potem mieszam razem strasznie mi to smakuje.
-
Hej Dziewczęta....
co u Was..?
podczytuje Was troche ale szczerze mówiąc wycofałam sie trochę bo wkurzyłam sie troche na WAs- przepraszam jeśli którąś teraz uraże, ale po prostu za dużo było tego przezywania, zresztą ja też sie dałam w to wciągnąca później lament bo sie nie udało...i mnie też sie nie udało, miałam 2 dni dołka ale nie ma co sie łamać...szczerze mówiąc, nie chciało mi sie czytać tych lamentów i narzekań tu...
dziś coś czytam i widzę, że znów...
Przedszkolanko nie łam sie...widzisz sama, ze wzajemnie sie nakrecacie/nakrecamy wszystkie a potem płacz, łzy itd...i po co to ?
Trzeba sie zając czymś innym a to zostawić..a robić swoje!
odłóżcie termometry, śluzy itd...i po prostu sie kochajcie! musi sie udać...
od tych wszystkich "obowiazków" można fioła dostać...!!!
Wcześniej czy poźniej wszystkie powariujemy!
Trzeba wyluzować i tyleeeeeeee!Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Rudasku ja np. muszę mierzyć temp. bo do tej pory nie mierzyłam i nie wiedziałam nawet czy mam owu. Nie zawsze jest tak że jak nie mierzysz nie sprawdzasz to się udaje. Wierz mi przez ostatnie prawie 4 lata nie mierzyłam temp. nie sprawdzałam śluzu i nawet nie myślałam o staraniu i co do dzisiaj nie mam dzidzi ale idę na badania i dopiero będzie stres i nakręcanie. Ale fakt nie potrzebnie się pisze do każdej a ładny wykres na pewno coś tam się dzieje a tu dzieje się @ zalewa i dołek. I tylko wyszukiwanie objawów.