Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no myślę, że może jutro już się zacznie nowy cykl
Teraz będzie z clo, odebraliśmy wyniki chłopa i od nich zależało, czy będę brała clo, czy nie. Gdyby wyszły słabe to najpierw popracowalibyśmy nad poprawą jakości nasienia, ale wyszły ok, więc jedziemy ze stymulacją."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hej Wam
wroce do tematu psów
jako hodowca, osoba, ktorz z psami sie zajmowała od 7 roku życia - chodzila na szkolenia, wystawy i poznawała zachowanie psow, zajmowala sie behawiorem.
Nie ma psów rodzinnych.... prosze nie piszmy, ze labrador to pies rodzinny... to jest pies mysliwski, ktory musi miec ruch i prace zapewnioną. Psy mieszkają czesto w miastach i wychodzą na szybkie siku itp. A aportowanie, kttore te psy mają we krwi schodzi na drugi plan
Kazdy piesmodpowiednio zsocjalizowany przez hodowcę, ktory kocha rasę, potem odpowiednio wychowany przez nas bedzie kochal dzieci. Wiece, ze amstaffy to swietni kompani dzieci? To nie psy mordercy. Rasowy, dobrze wychowany pies bedzie kochal dziecko i pilnowal go.
Co do posiadania psani dziecka. To pamietac nalezy, ze ciaza to nie jest dobry moment na kupno szczeniaka. To sprzatanie, to zabawy i czesto brak delikatności szczyla. Male dziecko podobnie, niestety. W tej chwili do naszego stada nie dołączy kolejny stwór bo nie bede miala zwyczajnie czasu wychowawc go odpowiednio
Wiem, ze dobrze sie to mi mowi, bo ja psy mamale moje stado jest ze mna od zawsze i jego sklad sie jedynie zmienia
Ufff tyle ode mnie - cała 4 spi na kanapie przed kominkiem z nami[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
14 dopiero lekarza mam...
Malinowa, zgadzam się, szwagier ma drugiego amstafa i dwójkę dzieci.Pies nigdy nikomu nie zrobił krzywdy, dzieci normalnie się wychowują
co do labradorka ja mieszkam na wsi,mam dwa ogródki,pola i łąki w około, mam warunki na psa.
Koleżanka ma labradora od kiedy zaszła w ciąże i normalnie się nim zajmuje i chodzi z brzuszkiem, nie ma przeszkód -
Ja tylko mówię z doświadczenia
poczekaj az pies zacznie ciągnąć
sporo labkow trafia do schronów bo ludzie nie radza sobie
A patrzylas ba fundacje labkow czy goldenow? Sporo mlodych psiakow jezt, ostatnio znajomi szukali domu dla rocznego labka.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150