Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnhe rozumiem .
Ja nie mam problemu z naszą jest grzeczna i lubi dzieci więc nie będziemy musieli się bać
I jaka by nasza nie była nigdy bym jej nie uśpiła ani nie oddała jak było by dziecko bo ona jest sama jak nasza córka więc nigdy jej nie oddam a uczylibyśmy ją by nie była agresywnaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 20:58
-
Ej, ja jednego ze swoich kotów raz w kaftanik ubrałam po mojej córce... Śmiac mi sie chciało bo za mały był na niego a Majka się w nim topiła po urodzeniu
Dla mnie zwierzę jest członkiem rodziny i jak jest to trzeba dbać na równi z innymi domownikami, dlatego tak nad psiakiem ciągle myślę i mimo, że rasa już wybrana to nie jestem jeszcze pewna, że podołam sama z 3 kotami, córką 11 letnią, domem i byc może maluszkiem, a co jak z dwoma?Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Witajcie wieczorową porą,tematy piesków ja mam jednego mojego Bruna i nie jest rasowy taki kundelek ale strasznie mądry i kochany
Ale powiem wam że jak są u nas dzieci to psinkę kontroluje ,bo nigdy nie wiadomo on też nie jest do nich przyzwyczajony.;p -
nick nieaktualnyAnhe mopsy fajne fajne ale nie chciałabym .
Mojej poprzedniej suni wyszło oko przy kapaniu tak zaczęłam płakać i krzyczeć mój A. przyleciała i ręką jej jakoś włożył bo nie całe wypadło tylko trochę i potem do wet szybko dał kropelki i nic jej nie było . Mówił że zdarza się czasem tak . -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:A ja na ten temat się nie wypowiem bo nie mam pieska i nie będę miała
Mąż alergik
Ja bym wam yorka poleciła nie uczulają nic a nic . Ciocia mojego A. uczulona też a jak przychodzimy z naszą małą to nic ją nie bierze bawi się z Devi jakby nigdy nic -
nick nieaktualny