Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyy mam pytanko małe
słyszałam , że l-karnityna pomaga na asienie.. mamy z tym problem i mąz bierze androviy, salfazin, testosteron, wit c.. nigdzie w składnikach nie ma l-karnityny.. czy orientujecie sie czy ona pomaga na plemniki czy jak ??
i gdzie mogę ja dostać bo w aptece chciałam l-karnityne w tabl i powiedziała, że nie mają .. mają tylko jako dodatkowy składnik np w Linea itp .. a po co mi tabl a odchudzanie jak mamy inny problem ?? -
nick nieaktualny
-
No my się wprowadzając tutaj remontowaliśmy od podstaw czyli od ścian, rur, instalacji itd, i na taki remont uprzyjemniający wnętrze brakło kasy, więc stopniowo co 1-3 miesiące robiliśmy coś. Co prawda wyremontowalibyśmy się szybciej ale nie umieliśmy sobie odmówić markowych butów, wyjazdu do Krakowa czy nad morze, teatru, wystaw, kolacji... i trochę przez to pojechaliśmy z tematem, że właśnie pomału dokańczamy.
-
Landryneczka wrote:hehe w takim tempie to do świąt nie zdążymy
No my nie zdążymy wszystkiego do świąt wyremontować, tak względnie będzie, ale by dopiąć na ostatni guzik, to do czerwca planujemy się wyrobić. Chociaż nas nie tylko wydatki ograniczają, ale i czas... my jak kupiliśmy panele to leżały miesiąc czasu bo nie mieliśmy czasu zdjąć starych i położyć nowych. Zawsze było coś ważniejszego, niecierpiącego zwłoki do zrobienia. -
nick nieaktualnyMloda.Mama wrote:No my nie zdążymy wszystkiego do świąt wyremontować, tak względnie będzie, ale by dopiąć na ostatni guzik, to do czerwca planujemy się wyrobić. Chociaż nas nie tylko wydatki ograniczają, ale i czas... my jak kupiliśmy panele to leżały miesiąc czasu bo nie mieliśmy czasu zdjąć starych i położyć nowych. Zawsze było coś ważniejszego, niecierpiącego zwłoki do zrobienia.
Zdolnego mam narzeczonego jak się do niego wprowadziłam to sam kuchnie mi zrobił od podstaw ściany wstawiał i wgl. Pokój też odnawiał
-
XxMoniaXx wrote:hej dziewczyy mam pytanko małe
słyszałam , że l-karnityna pomaga na asienie.. mamy z tym problem i mąz bierze androviy, salfazin, testosteron, wit c.. nigdzie w składnikach nie ma l-karnityny.. czy orientujecie sie czy ona pomaga na plemniki czy jak ??
i gdzie mogę ja dostać bo w aptece chciałam l-karnityne w tabl i powiedziała, że nie mają .. mają tylko jako dodatkowy składnik np w Linea itp .. a po co mi tabl a odchudzanie jak mamy inny problem ??
Monia, Fertimen ma w swoim składzie l-karnitynęprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Landryneczka my tak to też sami sobie radzimy, tylko na początku hydraulik i elektryk byli konieczni. Jednak z naszej dwójki to ja mam zdolności budowlane bardziej niż mój mąż, bo jednak byłam kilka lat z budowlańcem... ale to było dawno... ale na szczęście coś tam jeszcze pamiętam.
-
wróciłam
Rudasku już nic nie mierzę, ale poprostu dzisiaj mam gorszy dzień, forum było z myślą nie tylko tych dobrych chwil ale i gorszych, każda tu się może wyżalić a my po to jesteśmy by pocieszyć,nie sądziłam,że to jakiś problem dla Ciebie. I nie byłam przekonana o ciąży! i nie płaczę w poduchę! I tak, wkurzyłam się tym co napisałaś.
Anhe wiem co czujesz...:* u nas będzie ryk jak moja chomiczka umrze..
Monia na forum Kasi napisałam o ferimen
-
nick nieaktualnyMloda.Mama wrote:Landryneczka my tak to też sami sobie radzimy, tylko na początku hydraulik i elektryk byli konieczni. Jednak z naszej dwójki to ja mam zdolności budowlane bardziej niż mój mąż, bo jednak byłam kilka lat z budowlańcem... ale to było dawno... ale na szczęście coś tam jeszcze pamiętam.