Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Dobrze będzie
musi byćnie smutaj się za długo
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CLOnówka wrote:aaaaa usg potwierdziło owu
będzie, bedzie zabawa będzie sie działo
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Witam was ponownie. Dzis bylam u dr z tym moim zasniadem. Trafil sie inny lekarz ktory zrobil mi usg na najnowszym sprzecie. Wiesci szokujace - pecherzyk ciazowy 7.3 mm! Boze, ze szczescia sie rozplakalam. Jeszcze w niedziele moj lekarz do ktorego mialam pelne zaufanie chcial natychmiast podawac chemie a ja po prostu mam dzidziusia w brzuszku
kejti91, Landryneczka, sara_nar lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, mam dylemt : skusilam sie dzisiaj na test ivu
i wyszedl pozytywny. Zastanawiam sie czy to to sa "resztki" bety pociazowej (operacja 3 tygodnie temu) czy rzeczywiscie moj organizm wraca do normalnego cyklu ...
oczywiscie wolalabym ta druga opcje bo to oznacza ze @ przyjdzie niedlugo a po niej staranka
waze zdanie ? -
Swan wrote:Witam was ponownie. Dzis bylam u dr z tym moim zasniadem. Trafil sie inny lekarz ktory zrobil mi usg na najnowszym sprzecie. Wiesci szokujace - pecherzyk ciazowy 7.3 mm! Boze, ze szczescia sie rozplakalam. Jeszcze w niedziele moj lekarz do ktorego mialam pelne zaufanie chcial natychmiast podawac chemie a ja po prostu mam dzidziusia w brzuszku
milo uslyzec tak piekna nowinke
ciesze sie z Toba
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja
Wlasnie wrocilam z zajec przerażona wrecz.
Ile chorob genetycznych moze byc. Poronien uwarunkowanych defektami genetycznymi..
Para 17 lat ona i 19lat on - dziecko z zespolem Downa.
Wszyscy na pozor "zdrowi" mozemy miec takie wady
Nie zdawalam sobie sprawy z ryzyka. -
uff przeżyłam spacer i Chodakowską
Livia, spokojnie, trzeba wziąć się w garść i próbujemy dalejwitaminki, sport, zdrowe odżywianie, dbamy o siebie
Sandra jesteś przed @ dlatego tak się męczysz
Clonówka widzisz,nie ma się co martwić na zapas
Swan to niesamowite!! Widzicie dziewczyny jak to nie zawsze można wierzyć lekarzowi!
Bisca ja bym serduszkowała kiedy mam ochotę a ten test wyrzuciła i zapomniała
niecierpliwa, to ta chemia którą teraz jemy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 19:43
-
nick nieaktualny
-
Swan wrote:Witam was ponownie. Dzis bylam u dr z tym moim zasniadem. Trafil sie inny lekarz ktory zrobil mi usg na najnowszym sprzecie. Wiesci szokujace - pecherzyk ciazowy 7.3 mm! Boze, ze szczescia sie rozplakalam. Jeszcze w niedziele moj lekarz do ktorego mialam pelne zaufanie chcial natychmiast podawac chemie a ja po prostu mam dzidziusia w brzuszku
super wiadomosc szczescia i nudnej zdrowej ciazy
aszka lubi tę wiadomość