Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Pytałam już na innym wątku, ale zapyta i tutaj. Czy ktos pomoże mi w interpretacji badań?
FSH 7,02 mIU/ml
LH 4,70 mIU/ml
Czy jest ok?
Badanie robione był w piątek. W czwartek miałam obfite, brązowe upławy ze skrzepami, więc przyjęłam, że to 1 dc. Właściwe krwawienie wystąpiło dopiero w piątek (dzień badania), więc nie wiem czy badań nie zrobiłam za wczesnie.
Stosunek LH do FSH to 0,67. Poradźcie cos. -
Wiola25 wrote:Mam pytanko :p czy któras z Was brała wiesiołka? Powiem szczerze, że biorę go od piątku, a bardzo dziwnie boli mnie brzuch. Dziś 6dc. Czy któaś miała podobnie?
Ja biorę wiesiołka już dwa miesiące i jedyne co zauważyłam to ładny śluz płodny. Ani brzuch mnie nie bolał, ani nic. U mnie zero skutków ubocznych -
Wiola25 wrote:Mam pytanko :p czy któras z Was brała wiesiołka? Powiem szczerze, że biorę go od piątku, a bardzo dziwnie boli mnie brzuch. Dziś 6dc. Czy któaś miała podobnie?
ja też biore od piatku i już widze ze sluzu jest wiecej...a brzych nie boli na szczescie
-
nick nieaktualnyHej wszystkim
Nie było mnie cały dzień bo byliśmy skopać ogródek u wujka A.
Głównie to większość A. zrobił strasznie się męczyłam i denerwowałam . Nie miałam siły .
Potforku , Aga no temp. spadła troszkę ale @ nie mam nadal więc czekam jak ta głupia
Wiola ja nie biorę wiec nie pomogę .
Livia według mnie @ na dniach przyjdzie bo tempka . spadła