Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko, fajny temat. Ja piszę o formach wsparcia społecznego dla rodzin przysposabiających dziecko z zaburzeniami. Temat może i ciekawy, ale literatury to niezbyt wiele jest, więc moja praca to raczej badania empiryczne.
-
przedszkolanka:) wrote:Magda idź na bete to będziesz wiedziała
Rudasku ja za to w drugą stronę, tylko czekam i czekam.. -
Cześć Potforku
to kolejny miesiąc razem, wszystkie
chyba że livia honor uratuje
Anhe ciężki masz temat;/ mój to za to takie lanie wody trochę
Magda jak już bierzesz tyle czasu to nie przerywaj antybiotyku, będzie co ma być. Ja od października co miesiąc miałam, w styczniu dodatkowo z zastrzykami, w lutym na gronkowca i ciągle biorę ismigen więc wiesz. -
magda8869 wrote:ostatnio robilam bete i sie zawiodlam narazie chce poczekac i na bete pojsc dopiero jak wyjda dwie kreskia test planuje w sobote tak mysle...chyba ze mi sie cykl wydluzy przez antybiotyk czego sie boje....mialam antybiotyk jeszcze na dzis rano i wieczor ale boje sie juz brac jak myslicie mam powody???
-
BISCA zajmuję sobie czas, żeby nie siedziec na szpilkach
Byłam rano na becie i czekam na wyniki - w okolicach 18 maja byc
Zaraz jedziemy do sklepu po nowy stół i naroznik do ogrodu - musze oderwac się od komputera bo tylko co chwilę loguję się na stronę z wynikami
No ale juz nieługo - zamelduję od razu
-
livia30 wrote:BISCA zajmuję sobie czas, żeby nie siedziec na szpilkach
Byłam rano na becie i czekam na wyniki - w okolicach 18 maja byc
Zaraz jedziemy do sklepu po nowy stół i naroznik do ogrodu - musze oderwac się od komputera bo tylko co chwilę loguję się na stronę z wynikami
No ale juz nieługo - zamelduję od razu
-
Mloda.Mama wrote:Magda a ile jesteś po dniu spodziewanej @?
-
Bisca livia wyniki koło 18
Potforku widziałam tylko że troszeczkę jej tempka spadła,ale nic jeszcze nam tu nie pisała
Magda jak miał antybiotyk zaszkodzić to to zrobił,ale bezsensu takie myślenie narazie
a ja podrukowałam kilka artykułów, zrobiłam spis treści i stronę tytułową i idę obiad robić bo głodna jestem -
magda8869 wrote:a antybiotyk moglby zaszkodzic zeby zagniezdzilo sie czy moze zaszkodzic juz dziecku chyba nie mam nadzieje w razie czego....a moze jednak moglby @przyjsc bo sie boje ....
Magda, mi ginekolog kiedyś powiedział jak też brałam antybiotyk, ze zdrowej ciąży bardzo ciężko zaszkodzić a Ty nie potrzebnie denerwujesz się na zapas - stres ewentualnemu maleństwu na pewno dobrze nie zrobi. Masz wątpliwości - rób test lub betę, będziesz wiedziala na czym stoisz. Rozumiem, ze boisz się rozczarowania ale innej opcji nie ma, my Ci nie wywrózymy nic z Twojego wykresuTrzymam kciuki.
chmurreczkaa lubi tę wiadomość