Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMłoda to który masz DC?
ja mam termin @ na sobote a lekarz powiedział że dostane dopiero jak tabletki sie skoncza czyli za jakies 11 dni ciekawe czy to tak bedzie
mój M nie podjada bo by mu się krata na brzuchu tłuszczem zalała
5 konkretnych posiłków plus białka w proszku
słodkie je tylko w sobote i jakiegos fast fooda
mało tłuszczu, troche weglowodanow i bardzo duzo białka
codziennie liczy bilans kalori
siłownia 4 razy w tyg
nie biega bo by mu sie miesnie popaliłyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 23:45
-
Ja też tylko uniseks
Ok ja już dzisiaj spadam nie nadrukujcie za wiele żebym jutro pół dnia nie musiała nadrabiać.
Dobranoc kochane :*przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:Młoda to który masz DC?
ja mam termin @ na sobote a lekarz powiedział że dostane dopiero jak tabletki sie skoncza czyli za jakies 11 dni ciekawe czy to tak bedzie
36 dzień cyklu a zazwyczaj mam 27-32 dniowe, optymalnie 29 (te mam najczęściej) -
Mloda.Mama wrote:A mnie się Marcel podoba, bo jest niespotykane, i byłam za granicą tam mówią "Marsel", był taki mały chłopczyk o tym imieniu, miał loczki takie, taki opalony, słodziak. I od tamtej pory mi się zaczęło to imię podobać. Swojego dziecka bym tak nie nazwała, nie wiem w sumie czemu, po prostu nie, ale u innych czemu nie
a po wlosku Marcello ( jak Mastroiani bello!
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Właśnie dlatego powinno się uniwersalne kupować i my tak mamy zamiar robić
mi to się podobają rzeczy kremowe , brązowe , szare ecru
My mamy dużo zielonego (w różnych odcieniach, od limonki, po seledyn, przez trawiastą), no i brązy, kremy, szare, białe. Błękit też mamy w sporych ilościach, a tak to jakieś jedne granaty, czerwienie, róż nawet i fiolet by się znalazł, ale to też takie pojedyncze egzemplarze. -
potforzasta wrote:Ja też tylko uniseks
Ok ja już dzisiaj spadam nie nadrukujcie za wiele żebym jutro pół dnia nie musiała nadrabiać.
Dobranoc kochane :*
Dobranocka, ja też tak do 24 najwyżej posiedzę i spadam trochę popracować, a około 1 w nocy spać, jak zazwyczaj -
nick nieaktualnyja miałam cykle zawsze po 24 dni bardzo krótkie a teraz mam mieć po jak progesteron skoncze brac to bedzie z 35 dni, moj rekord zyciowy
ja też spadam, mąż ze służby o 4 w nocy wróci a jutro chce go na targ wyciągnąc może coś w oko wpadnie
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 23:48
-
nick nieaktualnyMloda.Mama wrote:My mamy dużo zielonego (w różnych odcieniach, od limonki, po seledyn, przez trawiastą), no i brązy, kremy, szare, białe. Błękit też mamy w sporych ilościach, a tak to jakieś jedne granaty, czerwienie, róż nawet i fiolet by się znalazł, ale to też takie pojedyncze egzemplarze.
-
AnusiaM wrote:ja miałam cykle zawsze po 24 dni bardzo krótkie a teraz mam mieć po jak progesteron skoncze brac to bedzie z 35 dni, moj rekord zyciowy
ja też spadam, mąż ze służby o 4 w nocy wróci a jutro chce go na targ wyciągnąc może coś w oko wpadnie
Dobranoc :*
a ja 42 dni cyklu
Dobranoc kochana, do jutra :* -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Dobranoc potforzasta :*
Anusia a robiliście jakieś badania nasienia? bierze mąż używki jakieś?
Landryneczko mi tez się te kolory podobają
młoda to dużo Ci się spóźnia,ja rano test bym powtórzyla...
cześć Iwcia -
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:ja miałam cykle zawsze po 24 dni bardzo krótkie a teraz mam mieć po jak progesteron skoncze brac to bedzie z 35 dni, moj rekord zyciowy
Dobranoc :* -
nick nieaktualny
-
Ja też jestem zdania, że jak chłopiec będzie miał np różową bluzeczkę, czy fioletową do męskich spodenek to okay, albo jak dziewczynka do chłopięcego dresiku np opaskę z kwiatuszkiem pod kolor to też okay, ale np całej na różowo to bym nawet dziewczynki nie ubrała, nie podoba mi się.
To dobranoc wszystkim -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Wiem właśnie,że używki są baardzo niepolecane,ale jak wyniki dobre to dobrze:)
No mój mąż też ma dobre wyniki, ale on proszków nie jada, bo on nie ćwiczy dla wyglądu tylko, a bardziej dla kondycji i spędzenia czasu sam z sobą czy z kumplem. Je wszystko, ale nie tyje bo ma bardzo szybką przemianę materii, ja mu tego bardzo zazdroszczę, a biega dla kondycji, bo skoro chce mieć te dzieci rok po roku najlepiej to kto będzie za taką gromadką biegał? Pewnie, że on, to niech nad kondychą już pracuje, bo jak mu się tak rozbiegną każde w innym kierunku to... (fajnie mieć takie marzenia, a tu nawet jedno nie chce się trafić...)