Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Młoda uciekasz ?
Dobranoc :*
Ja bym ubrała dziewczynkę całą na różowo ale z dodatkiem białego albo jakiegoś innego koloru
No to nie jest cała na różowo. Mnie chodzi o to, że np bluza różowa, body rózowe, spodnie różowe, a nawet czapka i buty różowe. - to mnie aż po oczach bije. Za to jak np dziewczynka ma bluzę różową i rżowe spodnie, ale już np białą czapeczkę z różowym akcentem i białą bluzeczkę i jest rozpięta, że tą bluzeczkę widać to już mnie nie bije po oczach. Podobnie jak chłopiec cały na niebiesko, wszystko w tym samym odcieniu nawet od stóp do głów, to też mnie tak bije po oczach, wolę jak są kolory ładnie mieszane. -
przedszkolanka:) wrote:mój zapalony rowerzysta za to a ja leniuch ;p
To mamy coś wspólnego, mój biega 3-6 razy w tygodniu, a ja... no ja to biegnę co najwyżej po doładowanie internetu jak mi się skończy, albo sok jakiś jak mnie ochota najdzie, a akurat coś w TV leci i jest reklama i trzeba się spieszyć.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Młoda uciekasz ?
Dobranoc :*
Ja bym ubrała dziewczynkę całą na różowo ale z dodatkiem białego albo jakiegoś innego koloru
Jeszcze nie uciekam, pracuje przy komputerze tak do 1-2 w nocy, to czasami odświeżę forum, bo może któraś coś napisze to jej odpisze, a potem lulu idę i o 8-9 pobudka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Kurde wpisałam sb teraz na wykresie ze jak by mi temp. skoczyła na 36,5 to owulacje mi wykryło na 26dc linią nie przerywaną a wtedy nie było wgl
Ale zanim plemnik przebiegnie swoje (skoro już tak o bieganiu)... nie martw się, może ten twój ma leniwe plemniki i 48 godzin tak docierają co? Nam gin mówił, że nie powinno być przytulanek w dzień owulacji, a przed, bo jeszcze plemnik musi swoje przejść by dotrzeć -
nick nieaktualnyMloda.Mama wrote:Ale zanim plemnik przebiegnie swoje (skoro już tak o bieganiu)... nie martw się, może ten twój ma leniwe plemniki i 48 godzin tak docierają co? Nam gin mówił, że nie powinno być przytulanek w dzień owulacji, a przed, bo jeszcze plemnik musi swoje przejść by dotrzeć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:9 miesięcy ale już wcześniej się nie zabezpieczaliśmy ale staraliśmy się pilnować ale dziwi mnie że nic nie wyszło z tego i tak
Aga moze będe miała takie długie jak ty
To prawie tak długo jak my... I też sie pewnie już nie możesz doczekać, co? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:oj strasznie a co przechodzę po każdej nieudanej próbie to szok smutek i wielkie rozczarowanie i strach ze coś jest nie tak
Znam to, mnie jest tym bardziej przykro, że była mojego męża Młodego "wyprodukowała" w dwa cykle, jeszcze bez jego wiedzy. Byli małżeństwem, ale odrzuciła tabletki bez jego zgody, bez poinformowania go. Zaczynam myśleć, że coś ze mną nie tak. Bo bezpłodność u kobiety może mieć różne objawy, a facet zbada spermę - jest ok, to jest ok i już się tym nie martwi. -
nick nieaktualnyMloda.Mama wrote:Znam to, mnie jest tym bardziej przykro, że była mojego męża Młodego "wyprodukowała" w dwa cykle, jeszcze bez jego wiedzy. Byli małżeństwem, ale odrzuciła tabletki bez jego zgody, bez poinformowania go. Zaczynam myśleć, że coś ze mną nie tak. Bo bezpłodność u kobiety może mieć różne objawy, a facet zbada spermę - jest ok, to jest ok i już się tym nie martwi.
Kochana porobisz badania będziesz wiedziała na czym stoisz . Wiesz chociaż że mąż ma wszystko jak trzeba a my tego nie wiemy i kolejne badania i wgl , już nie mam siły