Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:
Mam nadzieje, ze Nam sie uda Kochana..wtedy bedziemy w tym samym m-cu miec brzuszek :D
Obyyyyyyyyyyyy
sporo nas działających w tym tygodniu ,teraz działanie pod koniec marca wielkie tostowanie może bedzie owocny i przybędzie serduszek i będą zimowe dzieciaczki ;pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
klara22 wrote:A ja dzisiaj o 13 test owu zrobię bo mam ostatni i zobaczymy co wyjdzie... tempka skacze jak bezowulacyjny wygląda boję się...
do 13 już niedaleko może akurat sie uda
No tylko jak mi 9 test wyjdzie pozytywny to sama już zgłupieję
wg.ostatniego cyklu jutro powinna być owu i to by się zgadzało w sumie, no zobaczymy -
klara22 wrote:Witam sie i ja nadrabiam was , poleciałyście z tymi postami;) melduje sie bez lenia ale z owulacją ;p śluz odpowiedni więc zobaczymy co z tego wyjdzie .
mialam testować 28.03 ale cykl mi sie wydłużył napewno do końca marca to uczynie bo dłużej nie wytrzymam
Rudasku przedszkolanka my wczoraj też wiedzę że zatrzęsienie było wczoraj w serduszkachprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:To jest nas 4 na 28.03
Rudasku przedszkolanka my wczoraj też wiedzę że zatrzęsienie było wczoraj w serduszkach
oj to sie działo
dobrze, ze to nie jesdno miasto bo by sie chyba ziemia trzesła :D -
Rudasek wrote:oj to sie działo
dobrze, ze to nie jesdno miasto bo by sie chyba ziemia trzesła :Dprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
hahahh noooooooooooo
Przedszkolanka nie zerkne CI na wykres bo ja nie umiem tego czytać, nie prowadze, nie mierze tempki..nic.....ide na zywioł :D
chyba ze mi Gin każe to wtedy moze to bede robic -
Już zerknęłam na tyle co się znam a się prawie nie znam to wydaje mi się że albo tyle co jesteś po owu albo dzisiaj będzie. Ale jak mówię ja się nie znam. Swoją drogą niezłe masz wahania tych Twoich temp.
-
Rudasku nic trudnego ja w zasadzie mierzę 1 cykl ale troszeńkę się dowiedziałam od koleżanki A jej się udało właśnie zajść