Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:
Mam nadzieje, ze Nam sie uda Kochana..wtedy bedziemy w tym samym m-cu miec brzuszek:D
Obyyyyyyyyyyyy
sporo nas działających w tym tygodniu ,teraz działanie pod koniec marca wielkie tostowanie może bedzie owocny i przybędzie serduszek i będą zimowe dzieciaczki ;pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
klara22 wrote:A ja dzisiaj o 13 test owu zrobię bo mam ostatni i zobaczymy co wyjdzie... tempka skacze jak bezowulacyjny wygląda
boję się...
do 13 już niedaleko może akurat sie uda
No tylko jak mi 9 test wyjdzie pozytywny to sama już zgłupieję
wg.ostatniego cyklu jutro powinna być owu i to by się zgadzało w sumie, no zobaczymy -
klara22 wrote:Witam sie i ja
nadrabiam was , poleciałyście z tymi postami;) melduje sie bez lenia ale z owulacją ;p śluz odpowiedni więc zobaczymy co z tego wyjdzie .
mialam testować 28.03 ale cykl mi sie wydłużył napewno do końca marca to uczynie bo dłużej nie wytrzymam
Rudasku przedszkolanka my wczoraj teżwiedzę że zatrzęsienie było wczoraj w serduszkach
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, PCOS -
potforzasta wrote:To jest nas 4 na 28.03
Rudasku przedszkolanka my wczoraj teżwiedzę że zatrzęsienie było wczoraj w serduszkach
oj to sie działo
dobrze, ze to nie jesdno miasto bo by sie chyba ziemia trzesła:D
-
hahahh noooooooooooo
Przedszkolanka nie zerkne CI na wykres bo ja nie umiem tego czytać, nie prowadze, nie mierze tempki..nic.....ide na zywioł:D
chyba ze mi Gin każe to wtedy moze to bede robic