Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
aha
Nie zakumałam
Wiesz, myślałam o tym , żeby napisać coś na zasadzie " czyje to DZieciątko? bo z tego co wiem to żony nie planowałeś żony, nie mówiąc o dzieciach "
ha ha ale wiesz, współpracujemy ze sobą, boję się, zeby potem dołków pode mną nie kopałWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 13:08
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej Kobietki
co tam u Was??
ja obiadek zrobilam, posprzatalam caly domek, teraz troche odpoczywam...
i na noc do pracy czas
byłam narozmowie o prace, ale to ma byc umowa o zlecenie na pół etatu albo wlasna działalnosc gospodarcza, nad ktora kobieta musi sie zastanowić, czy bedzie sie jej opłacało przyjac kogoś nowego do pracy na takich warunkach... alee na własnej działalnosci w ciazy musze chodzic do pracy, a po porodzie jak najszybciej wrocic do pracy...
wiec chyba zostane sobie na umowie o prace na czas nieokreslony w mojej obecnej pracy, bo jak tak bede kombinowac to zostane na lodzie i bezrobotna. Tutaj przynajmniej jak zajde w ciaze, ide na L4 a potem rok urlopu macierzyńskiego.
jak myslicie???
Kurcze, nie mam wynikow witaminy D. Pani w rejestracji powiedziała, ze odczynniki przychodza zza granicy (wiec pewnie taka cena) no i tak to wyglada...
A z drugiej strony jak krew trzymaja 3 dni, to czy wynik bedzie miarodajny?? ;/ -
Czekam na wyniki
Niedługo powinny być - będziemy porównywać
Ale czekałam jak szalona rano az R. pojedzie. Ubrałam się od razu po wstaniu z łózka a on nawet nie zdziwił się po co tak szybko (z reguły siedzę z kawką w szlafroku jeszcze trochę). Zamknęłam za nim drzwi i dzida - szybko buty na nogi i do autaJechałam do przychodni i tylko rozglądałam się czy nie ma go gdzies w pobliżu jeszcze
Jak na filmach akcji hi hi jechałam i śmiałam sie sama do siebie z tej konspiracji
-
haha Livia dobra jesteś
a moje wyniki już mam:
TSH 3,43 (norma 0,270-4,200)
FSH 6,42 (norma 3,5- 12,5)
Ft3 3,50 (norma 2- 4,40)
Ft4 1,36 (norma 0,93- 1,70)
LH 8,88 (norma 2,4- 12,6)
Estradiol 10,39 (norma 12,5- 166)
Progesteron 0,74 (norma 0,2- 1,5)
Prolaktyna 24,04 (norma 4,79- 23,30)
Estradiol i prolaktyna nie tak ;/ ktoś coś wie jak się leczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 19:22
-
Prolaktynę masz trochę za wysoką ale to łatwo się zbija
Dostinex brałam 1/4 tabletki na tydzień, po pierwszej dawce byłam osłabiona a potem już zero skutków ubocznych. Wiem, że dziewczyny też biorą Bromergon, jest tańszy ale ponoć troche skutków ubocznych ale to ze słyszenia tylko wiem. Trzeba by spytać tą która go bierze jak faktycznie po nim jest
A estradiol to on chyba odpowiedzialny za śluz i endometrium jest o ile sie nie mylę ale nie wiem jak się leczy. Estrofemem chyba?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny