Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
a u mnie w miare ogarnięte
w sumie to na bieżąco sprzatamy a w tym mieszkanku mieszkamy dopiero m-c wiec też nie zdażyliśmy go jakoś szczególnie zabrudzic...
Hmmm....czyli ok 200łż musze przygotować na badania -
nick nieaktualny
-
Są moje wyniki!
Ale dziwnie bo nie podali mi norm, pierwszy raz tak jakoś... Ale dobrze, że przedszkolanka wrzuciła to mam porównanie
A więc:
LH - 7,88
FSH - 6,24
estradiol - 17
no i stosunek LH do FSH = 1,26
Jestem w szoku! Spodziewałam się, że będe już jechac na rezerwie jajnikowej albo estradiol będę miała niski a tu taki psikusTo skąd w takim razie takie małe endometrium? Wszystko przez CLO
A i ja zapłaciłam dzisiaj 85zł za te 3 sztuki... to mogli chociaz normy napisać ciołkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 16:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Co tam u Was?
Mnie jajniki pobolewaja raz jeden raz drugi, ciekawe co tam sie dziejekusilo mnie zeby juz dzis isc do gina ale jednak nie poszlam bo skoro kazal dopiero ok 12 dc to mu zaufam
testu owulacyjnego tez nie robilam ale moze jutro juz zrobie, co myslicie? To bedzie moj 9 dc.
Przedszkolanko ja tez mialam tylko odrobine podwyzszona prolaktyne a lekarz zalecil bromka. Co prawda dawke mam tylko 0,5 tabletki ale jest. No ale tak jak pisze Niecierpliwa nie kazdy lekarz bedzie to obnizal. -
Groszek wrote:hej Kobietki
Kurcze, nie mam wynikow witaminy D. Pani w rejestracji powiedziała, ze odczynniki przychodza zza granicy (wiec pewnie taka cena) no i tak to wyglada...
A z drugiej strony jak krew trzymaja 3 dni, to czy wynik bedzie miarodajny?? ;/
u mnie też wynik był po kilku dniach więc nie martw się ona dłużej się robi[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150