Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej Kochane
ale nudny dzien... odespałam prace i jutro znowu ide na dniowke na 12 h, w srode nocke i juz dopiero po swietach we wtorek... uffff, chociaz tyle.
we wtorek ide do gina, zobaczyc czy pecherzyk strzelił no i pozniej badanka...
ahh..cos gardlo mnie bolico tutaj slychac??
Postanowilismy z mezem: bierzemy kotka syjamskiego z rodowodembedzie miał na imie Bugi
ok.15 maja do odbioru, musza byc z rodzicami narazie
ponoc te kotki sa bardzo towarzyskie i niczym pieski, lubia sie tulić
potrzbujemy towarzyszaa slyszalam nawet, ze jak si ema jakiegos zwierzaka... to pozniej o ciaze łatwiej, bo zwierzatko wysyła dobre fluidy
przewinelo mi sie gdzies, ze Gajka ma zielona kropkegratuluje i ciesze sie
!!! Ktos jeszcze ??
-
oczekujaca wrote:Właśnie zrobiłam test nie wytrzymałam Dwie GRUBE kreski...,,,
Aaaaaaa GRATULACJE!
Groszku, ja mam kota syjamskiego też i powiem Ci szczerze, że ma nas w dupie najbardziej ze wszystkichNajwięcej miauczy i często choruje. No ale może to taki "przypadek". Mam też dwa dachowce i one są boskie. Przytulaśne mega
Groszku mam do Ciebie pytanko, może się orientujesz. Jak szybko torbiel na jajniku może dawać objawy? Byłam miesiąc temu na usg, dwa tyg temu na badaniu i nic nie było ale od wczoraj podejrzanie boli mnie prawy jajnik jak się ruszam, jak nacisnę to też troszkę no i panikuję!
-
oczekujaca wrote:Właśnie zrobiłam test nie wytrzymałam Dwie GRUBE kreski...,,,
GRATULUJĘ KOCHANA
Jak możesz pochwal się w wątku na KWIETNIÓWKACHCzekamy tam na nowe zafasolkowane
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Oczekujaca gratulacje
O jak pieknie sie zieleni:D suuuper
))
Livia, moze to nie pekniety pecherzyk Graafa?? moze to po owulacji sie zrobilo?? Najczesciej pekaja same te pecherzyki, jak torbiel jest malutka to nei nalezy sie nia przejmowac, najgorzej jak zacznie rosnac... bo powyzej jakiegos wymiaru cos trzeba z nia zrobic. Mozna tez podac leki... Miejmy nadzieje ze peknie sama) wiekszosc z nas ma torbielki i nawet o nich nie wiemy, same pekaja....
Kurcze, nie strasz mnie.... napalilam sie na tego kotkaa juzsa wychowywane z ludzmi moze kurcze beda towarzyskie
juz go chce przytuuuulic
!! takie maluśne... Pani z hodowli dba, nie chce przed szczepieniem ich pokazac.... szok
deezynfekuje rece i buty przed wejsciem do ich pokoju....
mam nadzieje ze te przesady sie nie sprawdza, bardziej sie boje toksoplazmozy, ale zrobie badania kotkowi w razie czego
Livia, a lepiej kocura czy kotke wziac?? Bo ponoc kocuy bardziej lubia sie przytulac a kotki maja ruje i sa wredne ;p to prawda?? opisz cos wiecej jesli mozesz, warto??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 18:43
-
Nie zniechęcaj się, to, że moja kocica syjamska taka jest nie znaczy, że wszystkie tak mają
Ona często zostawała sama w domu zanim zaczęłam się nią zajmować, więc może to jej zryło psychikę trochę
Ja zdecydowanie wolę kocury, te moje dwa to mega wielkie pieszczochy są. Wykastrowane więc nie smrodzą w domu, kotka też wysterylizowana ale obecnie ma guza na sutku i z uwagi na jej wiek (15 lat) już nie operujemy ale ponoć 99% kocic to w późniejszym wieku ma, może być nowotworowe
Odrobaczam je regularnie, szczepię i zapodaję krople na kleszcze i pchły. Całuję wszystkie w pyszczki bo oprzec się nie mogę i nie boję się żadnego choróbskaBierz, nie zastanawiaj się a jeśli mogę coś doradzić to kocur!
A co do tych torbieli to kiedys miałam dawno temu i leki anty brałam i wsiąkł się ale teraz się troszkę boję żeby cykl staran nam w maju nie odpadł i dlatego panikuję bo jest jedno wolne miejsce na usg u mojego gina jutro hmm a z drugiej strony owulacja mi się zbliża ale nigdy tak mnie nie ciagnęło i boli jak naciskam, z lewej strony nieO matko, jak ciężko być kobietą!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie że wszystkim wysyłam §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ Z całego serca wam życzę takiego szczęścia, jutro powtórka rano tesciku bo nie mogę uwierzyć że tak szybko 4 cykle starań 2 z kwasem foliowym i do tego antybiotyk na początku cyklu na zapalenie oskrzeli. Dzięki niemu miałam bardzo dobry śluz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny