Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:No to Aguś SUPER! Ale my jesteśmy głupie, że tak się denerwujemy niepotrzebnie
Kejti brałam CLO i wszystko było super - dwa dorodne pęcherzyki, z których miałam mieć bliźniaki dwujajowe! No ale nie wyszlo... W tym cyklu nie biorę bo mój R. jest nieobecny w trakcie owulacji (ale byłam dzisiaj na usg i tez mam dwa pęcherzyki 1,96cm w 13dc) nie mniej jednak - w maju jak się okaże, że na owulację R. zdąży to drugie podejście do CLOJuz wiem jak walczyć z endometrium, więc sie uda na stówę!
. W takim razie w tym cyklu tez masz super pecherzyk. Ja jestem ciekawa co z tych moich pecherzykow wyniknie. Niby byly 3 ale czy one pekly to jeszcze nie wiem. Ciekawa jestem co jutro powie larz. Ale wkurza mnie on potwornie! Zawsze cos mu nie pasuje... albo mu sie pecherzyki plaskie wydaja albo za male... na szcscie to juz ostatni raz u niego w tym miesiacu
-
Clostibegyt na pęcherzyki - potforku widzą, że będziemy razem się stymulować
A euthyrox jaką dawkę Ci dał? Bo ja dostałam 25 i za cholere nie dostałam w żadnej aptece - nie ma w hurtowniach w całej Polsce. Zagadałam ze swoim ginem i przepisał mi na 50 i teraz bawie się w łamanie
3/4 tabletki codziennie
-
Kejti mam nawet dwa pęcherzyki teraz!
Mogłam zamrozić trochę robaczków od R. przed wyjazdem
Jutro lecę oddać siku do laboratorium i upuścić krwi znowu a w środę z wynikami do gina. Jestem chyba najczęściej odwiedzająca go pacjentkąAle wydaje mi się, ze jednak stan zapalny będzie - upławy mi się zaczęły dzisiaj. Dzięki bogu, że to nie torbiel żadna
-
przedszkolanka:) wrote:no ja też liczę że moje urosną
to teraz się leczymy i czekamy
Mi ten doktorek dał taką nadzieję że może w lipcu już będzie pozytywne testowanie.
kejti91 lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Kejti mam nawet dwa pęcherzyki teraz!
Mogłam zamrozić trochę robaczków od R. przed wyjazdem
Jutro lecę oddać siku do laboratorium i upuścić krwi znowu a w środę z wynikami do gina. Jestem chyba najczęściej odwiedzająca go pacjentkąAle wydaje mi się, ze jednak stan zapalny będzie - upławy mi się zaczęły dzisiaj. Dzięki bogu, że to nie torbiel żadna
-
Wczesniej tez miałam pęcherzyki ale po 1 sztuce i nie imponujących rozmiarów
Po pól roku dostałam CLO i jak na razie brałam tylko jeden cykl. A CLO brałam 1 tabletkę dziennie 3-7dc i w 11dc miałam dwa pęcherzyki 2,06cm hi hi i endo 4,65
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 22:18
-
Właśnie bo to jakoś przed śniadaniem trzeba brać nie?? Powiem Wam że ciemna jestem i nie wiem z resztą niby skąd mam wiedzieć jak to 1 cykl z tym czymś. Za to możemy
na luzie i bez spiny
-
Bolesną dość i mam wrażenie, że czułam kiedy dokładnie pękły bo rozeszło się mi po całym podbrzuszu i nagle bólu nie było
Potworku euthyrox na czczo popijając niewielka ilościa wody dopiero po min 30 minutach można coś zjeść, połknąc inne leki, wypić kawkę. Ja jak na razie skutków ubocznych żadnych nie mam
-
livia30 wrote:Bolesną dość i mam wrażenie, że czułam kiedy dokładnie pękły bo rozeszło się mi po całym podbrzuszu i nagle bólu nie było
Potworku euthyrox na czczo popijając niewielka ilościa wody dopiero po min 30 minutach można coś zjeść, połknąc inne leki, wypić kawkę. Ja jak na razie skutków ubocznych żadnych nie mam -
No ja tak robię w weekend - budzik, euthyrox i dalej śpię tak do 10
potem kawka, śniadanko i pozostałe leki. W tygodniu i tak wstaję, żeby córę do szkoły wyprawić to zanim się obejrzę minie 30 minut. A jutro jak jadę do laboratorium to leki ze sobą biorę i po pobraniu krwi od razu siup połykam, dojade do domku i można jeść