Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla wrote:U nas nie ma sensu zostawiać bo wiem, że żołnierzyki mojego to bez pomocy po prostu drogi nie znajdą
a sama mam skłonności do wszelakich infekcji i parę razy przetrzymanie właśnie się nią skończyło.
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:A o moje wkręcanie sobie Potforku się nie mart, na stówę strzelę jakiś test sobie
To nie byłabym ja gdybym go nie zrobiła
W koncu tyle ich mam - wykończę i będzie spokój
i te twoje poczucie humoru
livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też lecę spać bo mąż wzywa
Dobranoc :*
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie ,pisze tu bo nie moge znalezc podobnego problemu jaki mam ja. i jest to najswiezszy post ,takze jest szansa ze ktos odpisze i pomoze smile
mam 39 lat i jestem mama dwoch zdrowych dziewczynek 8 i 15 lat..nie planowalam dzieci juz , ale jak to w zyciu bywa plany planami .........i teraz niczego innego nie pragne jak dziecko z ukochana osoba.wiec do rzeczy..od lutego nie biore tabletek ,dwa cykle spontanicznych staran i nic ,potem wizyta u ginekologa i monitorowanie caly kwiecien ,piekny pecherzyk ktory pekl idealnie w 14 dc ,od okolo 17 dc bolesne piersi (dla mnie pierwsza oznaka ciazy -zawsze tak bylo ) i w 29 dc @ sad...hormony płciowe w normie ,niestety endo tylko 7 mm i pewnie zarodek sie nie zagniezdzil,choc 7 to minimum i jakas szansa jest,nigdy wczesniej nie monitorowalam cyklow ,wiec nie wiem czy zawsze takie bylo i mialam szczescie czy moze antykoncepcja doprowadzila je do tego (mialam mirene przez 5 lat i bardzo skape @)nawet teraz moja @ jest bardziej plamieniem ,tampon wystarczylby na caly dzien gdyby bylo to higieniczne wink moj narzeczony ma dziecko wiec chyba problem jednak u mnie jest sad.Teraz mam wizyte u gin w 8 dc i znowu monitorowanie ,dodam ze owulacje odczuwam dosc intensywnie wiec w sumie sama wiem kiedy powinnismy starac sie o malenstwo.Martwi mnie najbardziej cienkie endo ,pije siemie lniane podobno pomaga ,folik i jakies witaminki od miesiaca .Wiem rozpisalam sie bardzo ale moze ktoras z was miala podobnie i poradzi cos ,niemyslec sie nie da sad
i
-
Po pierwsze witaj kasiaazis u nas
?na endo podobno najlepsze wino wytrawne czerwone orzechy i migdały
Co do reszty sorki nie znam się.
Po drugie ha znowu pierwsza i znowu ładna temp. dzisiaj.
No i witam wszystkie zboczone wariatki
Sandruś jak tam Klaudusia?? Dała pospać? Podobno 1 noc jest najgorsza. -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny!
Z wirusem u mnie lepiej choć plecy, żołądek i głowa jeszcze bolą. Niestety do pracy trzeba iść.
Jak widać moja wysoka temp. niczego nie wywróżyła, jedynie chorobę, a choroba przyciągnęła @chyba się dzisiaj zaczęło..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 06:56
-
kasiaazis witaj - ja walczę z cienkim endometrium i jak na razie na monitoringach było widać wygrywam
Siemię lniane nie jest na endometrium tylko na lepszy śluz. Ja biorę: kompleks wit. B, magnez z B6, kwas omega i wiesiołka do owulacji (ale on tez ponoć na śluz jest jednak niektóre źródła podają, że na endo również). Poza tym podgryzam czasami migdały, ryb nie jem bo nie lubię ale popijam do owulacji czerwone wytrawne wino. I endo z 4,65 skoczyło do 9,5
PotforkuZaskakujesz mnie! Tak wczesnie tutaj?
U mnie temperatura się zacięła
Sandra jak tam nocka? Pewnie worki pod oczami dzisiaj będą
Pirelka trzymam kciuki w takim razie za kolejny cykl - nowy cykl to nowe nadzieje
A tak poza tym to Dzien Dobry Laseczki