Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
O mój kolega potwierdził, że będą na slubie hi hi na dobrych znajomych to można jednak liczyć, nie wazne gdzie - przyjadą
Jedna się wypięła ale w sumie nawet się cieszę, nie mamy zbyt dobrych relacji od czasu jak przespała sie z moim byłym
No to jeszcze tylko 3 osoby do potwiedzenia i finish, można się bawić w rozsadzanie i lokowanie w pokojach
-
Livia bo temp ładna była i mi się chciało a pozatym od godziny 8 byłam poza domem i dopiero wróciłam.
Aga no taka to po raz 1 u mnie wysoka
Ja po zakupachSłoneczko świeci
Aż chce się żyć
-
livia30 wrote:kasiaazis witaj - ja walczę z cienkim endometrium i jak na razie na monitoringach było widać wygrywam
Siemię lniane nie jest na endometrium tylko na lepszy śluz. Ja biorę: kompleks wit. B, magnez z B6, kwas omega i wiesiołka do owulacji (ale on tez ponoć na śluz jest jednak niektóre źródła podają, że na endo również). Poza tym podgryzam czasami migdały, ryb nie jem bo nie lubię ale popijam do owulacji czerwone wytrawne wino. I endo z 4,65 skoczyło do 9,5
dzieki wielkie, o tym siemieniu powiedziala mi ginekolog , ale bede pija bo prawdopodobnie dobre na wszystko:)i oczywiscie zaopatrze sie w te witaminki o ktorych piszesz ..a jak dlugo juz tak sobie pomagasz tzn po jakim czasie mialas efekty ?aha i lampka winka wystarczy ?? bo nie lubie
-
Zaczęłam brać te witaminki w 1 dniu cyklu w 13 byłam na monitoringu i już była poprawa czyli wynik 9,5 a do owulacji jeszcze roslo
Jak nie lubisz winka to nie pij na siłę
kompleks wit. B biorę 2x1, magnez z B6 1x1, kwas omega 2x1 i oeparol femina 2x2 (ale tylko do owulacji). Siemię ponoć jest dobre na wszystko jak piszesz ale ja nie lubię. Wolę ocet jabłkowy z miodem i to piję dwa razy dziennie.
Spokojnie, uda sięNiestety jak to mowi moja mama "stara juz jestes i nie ma tak łatwo jak za pierwszym razem ale cierpliwości, uda się" hi hi co za wsparcie
Anutka lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Zaczęłam brać te witaminki w 1 dniu cyklu w 13 byłam na monitoringu i już była poprawa czyli wynik 9,5 a do owulacji jeszcze roslo
Jak nie lubisz winka to nie pij na siłę
kompleks wit. B biorę 2x1, magnez z B6 1x1, kwas omega 2x1 i oeparol femina 2x2 (ale tylko do owulacji). Siemię ponoć jest dobre na wszystko jak piszesz ale ja nie lubię. Wolę ocet jabłkowy z miodem i to piję dwa razy dziennie.
Spokojnie, uda sięNiestety jak to mowi moja mama "stara juz jestes i nie ma tak łatwo jak za pierwszym razem ale cierpliwości, uda się" hi hi co za wsparcie