Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pewnie dzidzię bawi
Albo znowu internetu nie ma.
E to jak drugiego stopnia to nic groźnego. Też miałam wcześniejA teraz jak robiłam to pierwszy raz w życiu I grupę miałam hi hi lekarz powiedział, że rzadko to się zdarza więc grupa II bardziej powszechna
Też już sobie nie grzebię, już miałam w tym cyklu upławy od tego i skończyło się globulką dowcipną
-
livia30 wrote:Ja jestem
Też się zdrzemnęłam ale po 17 zebrałam się na zakupy, gdyby nie to to dalej bym leżała
a ile ludzi w sklepie - jenyś!
Mnie obudził telefon i musiałam wyjść z domu bo bym poszła spać dalej a teraz oczka już bolą i pewnie dzisiaj długo nie posiedzę chyba że z zapałkami w oczach
-
Dobry wieczór
wróciłam ze spacerku po zoo i parku. Teraz będę coś szamać, a Sandra pewnie dzieckiem zajęta
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
livia30 wrote:Pewnie dzidzię bawi
Albo znowu internetu nie ma.
E to jak drugiego stopnia to nic groźnego. Też miałam wcześniejA teraz jak robiłam to pierwszy raz w życiu I grupę miałam hi hi lekarz powiedział, że rzadko to się zdarza więc grupa II bardziej powszechna
Też już sobie nie grzebię, już miałam w tym cyklu upławy od tego i skończyło się globulką dowcipną
JA tam w ogóle nie grzebię nawet śluz zaznaczam tylko jak mam na wierzchu że się tak wyrażę nigdy nie pcham łap do środkai dzięki temu jeszcze nigdy nie miałam żadnej bakterii ani zapalenia.