Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Livia, zobaczysz za kilka lat jak się młodo będziesz czuła jak córa będzie chciała Twoje ciuchy nosić
Kejti, program nie od razu zaznacza owulacjęmoże jutro, albo dopiero pojutrze więc nie martw się, bo sama tak przeżywałam a pokazało jakoś 3-4 dni po owu
i tak właśnie piszą na ovu że się tak dzieje, jak już dawno po owulacji
Dziękuję Wam za wsparcie:*
Livia a Wy mieliście to badanie to mam głupie pytanie, w czym nasienie przenosiliście i też było tego tak mało?kejti91 lubi tę wiadomość
-
Aga my to badanie robiliśmy w klinice - nie pozwolili przynieść gotowego. R. dostał papierową torebkę i chyba pudełko takie jak na mocz (nie wiem bo działał jednak sam w "męskim pokoju" hi hi). Nie pomoge Ci tez w kwestii tego ile było bo mi nie pokazal
Ale wydaje mi się, że tego nie może być bardzo dużo patrząc na to ile "wylatuje" podczas normalnego stosunku
kejti91 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam wejść ze swoim ale w ostatniej chwili stwierdził, że spróbuje sam a w krytycznej sytuacji mnie zawoła
Dal radę!
Ale jak teraz wspomniałam o ponownych badaniach, żeby sprawdzić czy się poprawiły to powiedział, że się zastanawi ale tym razem idę z nim
-
coś miałam ovu zepsute;/
No właśnie mój mi pokazał, a tu nawet dna nie zakryło i w szoku byłam bo ze mnie jakoś więcej wylatywało ( albo tak mi się wydawało:P)
No zobaczymy co wyjdzie, oby chociaż średnie by miała podstawy do dania mi wspomagaczy .
w ogóle @ mi się specjlnie przesuwa, bo mąż ma w pon laparoskopie a jakbym już leki dostała to nie zdążylibyśmy do owu ( bo pewnie nie miałabym w 29dc tylko wcześniej) więc jakaś mała dobra strona tego jest
dam, dam znać
miłego dnia
a ja dalej piszę o tych zasobach naturalnych... -
uff piszę :
upłynnienie >60min. (norma: <60min.) LIPA!!!
objętość 3ml (norma >1,5ml)
barwa mleczna
Lepkość ZWIĘKSZONA (((()
PH 8,5 (norma >7,2)
plemniki w 1ml 65 mln (norma >15mln)
plemniki w ejakulacie 195mln ( norma >39)
Ruch postępowy 55% ( norma od 32 %)
Ruch całkowity 82% (norma od 32%)
Brak ruchu 18%
żywotność 85% ((norma powyżej 58%)
Plemniki prawidłowe 6% !!! Masakra (norma od 4%)
Co o tym myślicie? Czy to ta lepkość ma znaczenie i upłynnienie i przez to tak mało prawidłowych jest?