Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga mój ma prawidłowych 8% a żywotność 58% i lekarz powiedział, że tragedii nie ma. Ogólnie myślę, że wyniki bardzo złe nie są.
Nie wiem czy lepkośc i upłynnienie mają znaczenie - u nas jest to w porządku a wyniki jak Ci wyżej napisałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:30
-
KotkaPsotka wrote:Moj robil pare miesiecy temu. Spojze dzisiaj i porownam sobei z waszymi. Wiem ze moj mial na granicy .
livka ty to chyba juz w stresie zyjesz przed weselichem co? Sobei moge na twoim suwaczku czas do urodzin odliczac ;P
Czy ja wiem? Jeszcze stresu nie odczuwam - zacznie się pewnie tuż przedNa razie chodzę i załatwiam wszystko.
Aga poczekaj na wizyte u lekarza, wg mnie wyniki nie są złe ale lekarzem nie jestem. Mój R. dostal tylko witaminki i poprawę nic wiecej
-
To zmien gina wtedy
Mój tak jak pisałam wczesniej, powiedział, że nie jest to Formuła 1 ale damy radę. Dostałam CLO, R. Androvit i nie było żadnego problemu. Chyba, ze ta Twoja babka czeka na książkowe wyniki
A ja byłam w solarium, poleżałam sobie ale było fajnie(na piechotę - to dla Pirelki)
Akurat deszcz zaczął padać jak wróciłam do domu. I zamówiłam bukiet ślubny inny bo szafirkow już nie ma na giełdzie:
Teraz kawka i muszę, że swoją kocicą do weterynarza lecieć bo ma guza i zaczyna jej krwawićstara babcia ale trzyma się jeszcze
A o 18 fitnesik
Malenq lubi tę wiadomość
-
Aga to jak Ci powie że złe to zmień gina przy takich powinna Cię już stymulować bo po zabiegu wszystko się poprawi na pewno a Ty będziesz tylko czas tracić a może już by się udało na Clo.
Livia śliczny bukiecik. -
Ech jak wracałam do domu to dwie babki w ciąży minęłam. Zaczyna mnie to wkurzac już!
I zrobiłam coś strasznego
Kupiłam sobie papierosy i zapaliłam jednego, do połowy bo zygac mi się zachciało bleeeeee Szybko zeby poleciałam umyć. Jednak nie jest to już takie dobre jak kiedyś. Taki manifest chciałam zrobić, bo rzuciłam jak zaczęlismy sie o dziecko starać, nie wychodzi to zapalę a co. Bleeee i nawet tutaj nie mam nic do powiedzenia już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:55
-
oj będę walczyć a jak nie to idę do innej na bank
poza tym upłynnienie da się flegaminą i wit.C poprawić no i laparoskopia to bedzie strzelał jak z armaty- no i Fertimen!
to ja potrzebuję wspomagacza no i @ w końcu
dziewczyny, w końcu po załamaniu jest nadziejadziękuję że jesteście! :*
mój napisał mi od razu żebym do Was napisała bo Wy się znacie i zaraz wszystko wiadome będzie haha