Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój to już nic się nie odzywa jak widzi różową stronę
Czasem tylko jak się śmieję do kompa jak głupi do sera to się pyta co wymyśliłyście
Aga z tym endo to lekka przesadzaA masz problem z tarczycą czy co??
Livia ja swojemu nie tłumaczę tylko wie kiedy ma trzymać łapki przy sobie. On nawet nie wie kiedy mam owu ani dni płodneWie tyle ile wiedzieć musi
Malenq lubi tę wiadomość
-
Aga to może warto prywatnie iść? Wysokie masz jak na starania o dziecko, ja miałam 3,10 i zbijam. Tzn miałam bo za kilka dni ide na badania i do kontroli do endo i zobaczymy co tam się urodziło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 15:26
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:ja mam TSH 3,43 i radziła mi gin by iść obniżyć w razie co ale masakra, 4 lata!
oj ,mój wie kiedy owu -
Dzień dobry bardzo
U mnie jakiegoś zapalenia gardła ciąg dalszy, za to od wczoraj zaczęły piłować mi jajniki, bolą na tyle mocno, że nie daję rady się wyprostować + zaczynają boleć piersi jak przed @.
Anutka, ty się chwal bladzochem, a nie tak po cichu siedzisz2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
To jest usprawiedliwiona
idę do sklepu, bo ser się skończył, ale u mnie dziś pogoda okropna. Na przemian pada i świeci słońce.
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyprzedszkolanka wyniki chyba nie są takie złe
nie martw się na zapas i najwyżej zmień gina tak jak pisałyście wcześniej
Livia super, że na piechotę. BRAWO ! i poszłaś na fitness, super
Ja wróciłam z pracy, dzisiaj miałam nerwowy dzieńa jutro jestem od 8,30 do 19,30 w pracy, już mi się nie chce jak pomyślę ile godzin przede mną
Podbrzusze/jajniki pobolewają więc owu bliskooby był sobie tam pęcherzyk bo w tym mies. nie podglądałam
kejti dawaj znać jak usg, czy pękłjak wrócisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 18:03
-
Jestem juz
. Dwa pecherzyki pekly
teraz czekamy na efekty
Livia sliczny bukiet
Przedszkolanko moj maz w pazdzierniku jak robil badanie to mial 4% prawidlowych plemnikow a mimo to lekarz powiedzial ze wszystko jest w normie.
Jesli chodzi o lepkosc to nie jestem pewna czy to nie jest zwiazane z aglutacja. Wiem ze aglutacja jest bardzo wazna bo plemniki moga zlepiac sie ze soba i wtedy jest im trudnej trafic do celu. -
nick nieaktualny