Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nie,nic nie biorę, nic nie zmieniłam właśnie... i na basen w tym cyklu nie chodzę, na rowerze nie jeżdżę, nie mam pojęcia o co chodzi... na abczdrowie dostałam odpowiedź że ciąży nie można wykluczyć ze względu na długie cykle..
cześć kejtipepino paskowy do dupy a wczoraj miałam płytkowy i widać cień z cienia cienia chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 09:56
-
Aga jak Ci nic nie da to prześlę Ci luteinę
Doktor Livia poratuje
Żartuję, trzeba to sprawdzic żeby bardziej nie zaszkodzić niż pomóc. Nie nastawiaj się negatywnie, może ginka Cię zaskoczy jutro i nie będzie żadnych problemów robic?Ja zawsze tak robię, jak słyszałam np złe opinie o jakimś lekarzu to rozwalam go uprzejmościa, usmiechem na twarzy czasem trochę głupią idiotkę gram jak sytuacja tego wymaga - zawsze działa
-
Cześć Kejti
Dupka brałam 14 dni, podwójna dawkę od 8 dnia brania. @ dostałam następnego dnia po odstawieniu dwa dni wcześniej już plamiłam. Czy udało mi się przesunąć? Niby dwa dni ale plamiłam już w nich wiec nie wiem do konca. @ jak ma przyjsc to i tak przyjdzie, niestety przesuwania dupkiem nie skutkują
-
no ja do niej od początku chodzę, podobno najlepsza w mieście
jak coś jest to zobaczy a jak nie to wywoływać i akurat owu by zdążyła świetnie po zabiegu męża
Kotka zawsze ją mam tak samo, no i objawy sugerują że nie mogła być później...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 10:04
-
Podobno na regulację cyklu poleca się czarnuszkę.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
czesc Dziewczęta...jak tam samopoczucia dzis ?
u mnie wmiare oki, choc wieczorem mnie troche brzuch pobolewał...dziś póki co oki....pije kawke bo taka pogoda , że tylko spać na biurku -
Wellman i Prokopa uwielbiam, Jola i spółka nie za bardzo mi podchodzi. Pestkę moreli raz przez przypadek zjadłam, ohyda. Czarnuszka bardzo dobra, szczególnie z serem korycińskim2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Na Jolę to mam alergię, nie mogę jej słuchać, tego jak się zacina brrr jak ona prowadzi program to nie ogladam
Pestki kupiłam jak moja mama na raka zachorowała ale nie jadla bo lekarz jej odradzil (wiadomo). Jak byłam w grupie ryzyka i czekałam na wyniki badań genetycznych to zjadłam ta jedną i stwierdziłam, że zejde jedząc je takie są niedobrePestek nie jadłam, wyniki badan wyszły dobre więc nie będe się maltretować
Jak któraś chce to oddam całe opakowanie pestek
-
Też właśnie myślałam o tych pestkach, jak moja mama zachorowała, ale ja też nie jestem w grupie ryzyka, wyszło po genetycznych, więc ok. I nie tknę tego.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.