Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hej witajcie
ale dzis ladnie !!
wrocilam z pracy, bylam na nocy.. strasznie mi goraco i w glowie mi sie krecizabrałam luteine z pracy na wszelki wypadek :p a noz widelec sie przyda
oby nie.... jutro ide na bete....
poki co nikomu nic nie mowie....)
rodzicom pewnie niedługo powiemy. Ale to tylko tyle
reszta dowie sie jak bede juz bezpiecznym tygodniuwole nie zapeszac...
a do lekarza za jakies 2 tygodnieniech siedzi tam bezpiecznie
z moich objawow, to te powyzsze, bedace efektem zasugerowania sie stanem faktycznym...ale brzuszek juz nie skubie, nic sie nie dzieje.
La, ja tez mialam pms w poprzednim tygodniu, myslalam ze cos sie zbliza... @
pirelka ladna temperatura...
ps. macie jakis domowy sposob na mrowki faraona? wprowadzily sie nam do mieszkania( help !!!!!!
ps2. jak mam ta sprawe rozegrac w pracy, bo wole isc na L4 i nie stresowac sie... szczegolnie, ze praca jest jaka jest....? boje sie co powiedza ;-\ a jak mi kaza pracowac dalej?? -
nick nieaktualnyprzedszkolanka, nie nastawiam się bo w poprzednim cyklu miałam tak niemal całą II fazę i to zaraz po przebudzeniu ;P
Groszku, z tym L4 to nie mogą Cię zmusić jak przyniesiesz zwolnienieco innego jak dasz zaświadczenie tylko o ciąży, a nie zwolnienie ale wtedy jesteś chroniona i nie możesz robić nocek, nadgodzin i ciężkich zadań
nie ma dźwigania ani przenoszenia, więc wiele odpada
A co do L4 to ja sobie myślę, że zawsze można powiedzieć w pracy, że wyniki nie są idealne i lekarz zalecił pójście na L4. Dziecko wtedy jest najważniejsze, a pracodawca się boi, że coś może stać się podczas pracy. -
nick nieaktualnyGroszku, nie zamartwiaj się za w czasu. Tylko spokój może wpłynąć lepiej na wszystko
Nic się nie martw, na pewno wszystko jest dobrze !!
A może idź do jakiegoś laboratorium w klinice prywatnie i będzie wynik wcześniej ? Popytaj skoro i tak nie idziesz na skierowanie -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dzisiaj przed, przed ostatnia tabletka Marvelonu i czekam na @!2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Dlatego dziś u mnie nie ma DDTVN
do końca tygodina jeszcze pieniek
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Hej
Livia moze Ty cos jeszcze doradzisz.
zrobilam rano dwa testy, na jednym nic nie bylo a na drugim cos takiego jak wczorajchyba jednak nie jestem w ciazy
dodaje oba zdjecia, z wczoraj i z dzis.
http://static.pokazywarka.pl/i/2960582/955571/dsc00912.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/2960582/932904/dsc00919.jpg -
livia30 wrote:JA
o kurczę...
Kejti na każdym widzę cień na tym ostatnim też taki delikatny... Zasuwaj na betę to będzie jasność
Wynik ok 15 powinien byc. Ja sie chyba wykoncze!
Wlasnie ja sobie tak porownuje z tymi cos w poprzednich cyklach widzialam, jak byl negatyw to nawetcienia cienia nie bylo.