Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek wrote:zastanawiam sie co zrobic jak malz przyjedzie ;-p
jakby mu to przedstawic.... ?
Dzieki dziewczynki, wiecie ze Was kocham ??)
A mężowi ja mam zamiar dać paczuszkę jak zajdę a w niej albo skarpetunie albo bodziaki z napisem najlepszy tata na świeciei test pozytywny. Ale znając życie to powiem mu od razu jak się dowiem i z moich planów będzie d.pa blada
-
no ja też chciałam zrobić niespodzianke i dać mu takie malunie skarpetki..ale kiedys rozmawialimsy i prosił mnie żebyśmy test razem zrobili jakby co
wiec skoro obiecałam to tak musze zrobic
-
potforzasta wrote:Groszku skopałabym Ci tyłek za to co piszesz ale ciężarnej nie można
A wiruski łapię
Liczę że się przydadzą i zadziałają
Rudasku na tarczyce to i ja wszystkie niepowodzenia zwalamale ostano coraz lepsze wieści więc wiem że będzie dobrze. Jednak to pozytywne nastawienie dużo daje
No ja sie Kochana dowiedziałam o tarczycy 3 tyg temu...juz jestem na lekach wiec pewnie zajmie mi kilka m-cu regulowanie tych hormonów itd..wiec sie nie nastawiam
ale wiecie co..znalazłam póki co pozytywy no bo jakoś to sobie trzeba tłumaczyć itd....no przecież możemy sie kochać bez zabezpieczenia
-
Rudasek wrote:Przedszkolanka TY jestes najbardziej na bieżąco....ovulka jest ok 14 dni prze koljeną @ ???? bo ja już sie zakręciłam
:D:D:D ???
ale miło mi się zrobiłokochana no tak jak dziewczyny pisały faza trwa od 10-16 dni, poniżej 10 już coś tam nie tak jest
akurat ja mam 14 , ale między 12 a 16 jest ok
byś musiała tempkę mierzyć by zobaczyć jak to u Ciebie jest
kurcze jak 24 dni to hmm w trakcie @ masz już płodne
Groszku głuptasie! a spróbuj tylko nam uciec! I jak masz wątpliwości czy coś to też nam tu piszaa no i jesteś kolejnym dowodem na to że luz i spontan = fasolka
-
Rudasku ja tez biore leki na tarczyce, juz prawie 8 miesiecy.
Tez mialam z tym duzy problem, wszystkie wyniki przez nia byly zle
Teraz juz sie unormowala, jak robilam badanie 22.04 to wynik 2,17 takze w miare ok. W przyszym tyg mam wizyte u endo, a w pon mam zamiar powtorzyc TSH zeby wynik byl jak najbardziej aktualny. Ostatnio mi mowila ze juz bedziemy odstawiac leki. Zobaczymy
-
Rudasek wrote:No ja sie Kochana dowiedziałam o tarczycy 3 tyg temu...juz jestem na lekach wiec pewnie zajmie mi kilka m-cu regulowanie tych hormonów itd..wiec sie nie nastawiam
ale wiecie co..znalazłam póki co pozytywy no bo jakoś to sobie trzeba tłumaczyć itd....no przecież możemy sie kochać bez zabezpieczenia -
kejti91 wrote:U mnie antTPO 8,09. I w ogole wszystkie te ant mam dobre wyniki.
To dobrze ze to zbadalas, ja na poczatku zrobilam samo tsh.
Mam nadzieje ze szybko spadnie to TPO! -
a ja tak z innej beczki..powiem Wam ze tak żle sie dzis czuje ze szok...w głowie mi sie kręci, jestem jak pjana....cięzka ta głowa jak cholera
nie wiem czy coś z cisnieniem jest nie tak czy co...
-
eee gdzie tam
nie ma szans Kochana
chyba, że z tamtego m-c dopiero sie objawiło
choc @ była normalna a teraz nie ma szans..dopiero dziś czy jutro owulka
:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 15:04
-
Stażeję się, wkurzają mnie jakieś małolaty siedzące pod moim balkonem i drące gęby, bo ładniej się nie wyrażę. Nie cierpię młodzieży, jak na przerwie w szkole się zachowują.
Rudasek lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
oj nie jestes sama la...
ja mam to samo
ze juz nie wspomne o tych "galeriankach" w marketach..wyuzdane takie jakby szukały klientów, a jak widze takie dzieciaki bogatych rodziców całe ubrane w TOmmy plus tipsy itd to mnie flakami targa !!!
la lubi tę wiadomość
-
Dodaj do tego markową torebeczkę od znanego projektanta, która jest podróbą. Wczoraj musiałam zamykać okna w domu bo ktoś zostawił 5 latki bez opieki i latały krzycząc jakby ktoś je krzywdził, a dziś młodzież, która jest "dorosła".2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
ooo tak....torebka tak
i trampy z gwiazda obowiązkowo..kupione z tatusia pieniadze! koszmar.....ze nie wspomne o słownictwie i głupocie bo w głowie to nic nie ma! powiem CI ze ja jestem przerazona a szczególnie tym w jakim towarzystwie moje dziecko bedzi sie chowac, jakie bedzie miec kolezanki itd! dramat!
-
Rudasku no nie stety co z tego że my dziecko nauczymy kultury itd. jak są "rodzice" Co nie interesują się dzieckiem i wyrasta takie coś z nich przykre niestety. Wystarczy w towarzystwie 2-3 takich dzieci i już każdy za nimi leci bo są tacy fajni i w ogóle. Szkoda gadać.
-
nick nieaktualnyGroszku super
wiedziałam, że beta wyjdzie wysoka. Nic tylko Ci gratulować, cieszyć się i łapać wiruski
łapię więc, bo może to ja bym była kolejna w kolejce? @ mam mieć za 6 dni więc jest szansa
ale nie nastawiam się kompletnie, czuję że przyjdzie małpa jak w zegarku.