Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie miałam czasu się rozpisywać.
Więc tak wczoraj po południu zrobiłam test i zobaczyłam dwie mega wyraźne kreski. Później kazałam mężowi przeczytać instrukcji obsługi bo pomyślałam, że coś mi się pomyliło i ciąża to 1 kreska...:
Później chodziłam z pokoju do pokoju i nie wierzyłam. Od razu zadzwoniłam do koleżanki która była wtajemniczona w cykl i w ogóle. Mieliśmy nikomu nie mówić do czasu aż pójdziemy do lekarza, ale nie wytrzymaliśmy i powiedzieliśmy rodzicom. Bardzo się cieszą, wszyscy się dziwią skąd wiem dokładnie który to może być tydzień ciąży i życia dziecka (mój wykres już na pamięć znam;p)Dzisiaj z rana powtórzyłam test, wyszedł pozytywnie. Jutro idę do lekarza (prywatnie - bo pierwsza wizyta, później nie wiem jak).
Mąż się bardzo cieszy już się pochwalił w pracy. Ja nic nie mówiłam, bo muszę mieć zaświadczenie, żeby być chroniona. Jeśli wszystko przebiegnie pomyślnie dziecko urodzi się w styczniu ! -
Dziękuję za gratulacje, będę tu wpadać, bo teraz na zwolnieniu będę się nudzić w domku.
Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Szczerze jestem przerażona, nie wiem czy dam radę.
Z moich objawów to jedynie ciężkość na żołądku i ból brzucha jak na @. Ale nie plamię. -
nick nieaktualny
-
Robiłaś betę?2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Aga my też
Chyba że mi się odechce. A spa mam w szpachli
Ale po remoncie za sponsoruje sobie małe domowe spa zaproszę szwagierkę i kuzynkę i będziemy się maseczkować
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mam iść dziś na zumbę, ale tak mi się dziś nic nie chce, a do tego jakaś wkurzona jestem, że chyba nie pójdę.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
magdalenka wrote:Nie robiłam bety, jutro idę do lekarza.
Szybko, bo nie da rady wytrzymać, ale póki co mają zakaz rozpowszechniania, dopóki nie będzie 100% pewne.. Ciekawa jestem czy juz cos zobaczy
Ja z niecierpliwoscia czekam na jutrzejsza bete -
nick nieaktualny
-
Wściekła przez pms jestem, choć na antykoncepcyjnych to ja go nie powinnam mieć.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyWitajcie rano
Jak pogoda i samopoczucie u Was?
U nas pięknie znowu słonecznie i gorąco..Mąż ma wolne, więc niedługo zbierzemy się na spacerek.
Z ciekawości zmierzyłam dzisiaj temp., ale długo po wstaniu, po wizycie w wc i po śniadaniu ;P więc pewnie mało wiarygodna, ale 37,27 jest! Oby nie na chorobę jak w poprzednim cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 08:19