Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny, jestem tu nowa,ale jestem pod ogromnym wrażeniem jak bardzo się wspieracie i potraficie postawić na nogi
U nas dopiero drugi cykl starań, pierwszy był rok temu w sierpniu, u mnie wysoka prolaktyna, cykl stymulowany CLO + zastrzyk na pęknięcie. Nie wierzyłam, że zaskoczymy za pierwszym razem, a jednak Hcg pięknie wędrowało w górę,a potem przyszła @. Ciąża biochemiczna. Badanie męża seminogram 0% prawidłowych plemników. Potem dłuższa przerwa spowodowana chorobą jelit u męża. Powtóżone badania nasienia i parametry super,znacznie się poprawiły, ale pojawiły się liczne leukocyty w nasieniu, które są prawdopodobnie skutkiem choroby jelit i za bardzo nic z tym nie zrobimy.i dopiero od kwietnia nowe przygotowania. U mnie prolaktyna znów do góry. Cykl z bromergonem. Spóżniała mi się @ i miałam straszne bóle brzucha. Poszlam do lekarza i okazało się że mam w prawym jajniku piękny pęcherzyk (40 dc), prolaktyna spadła. Po dwóch dniach kolejny monitoring i pęcherzyk już 22mm i zastrzyk z pregnylu 5000. W ten czwartek byłam jeszcze sprawdzić czy pękło i pękłoTeraz czekam w poniedziałek badanie progesteronu i czekamy żeby @ nie przyszła przez następne 9 miesięcy.
sierpień 2013- ciąża biochemiczna
czerwiec 2014- ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualny
-
Clonówka bardzo mi przykro, czytałam twój pamiętnik jeszcze po tamtej stronie, teraz będę cię wspierać po tej.
CLOnówka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
jestem znowu
Clonowka, bardzo mi przykrotrzymaj sie ciepło :-* tule i całuje:*
odnosnie Sandry, to nie ma obecnie internetu.. kazała wszystkie z Was pozdrowic goraco
ciekawe jak tam Livia, o to bedzie goraca nochihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 22:17
potforzasta, CLOnówka lubią tę wiadomość
-
Dobranoc kobitki :*2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.