Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie 9 stopni i piździ jak w listopadzie
Mdli mnie cały dzień, słabo mi i spać się chce - zawirowania pogody, dwa dni temu gorąco a teraz znowu zimnicaA takie ładne sukienki kupione czekają!
Córa prezenty odpakowala, tort zjedzony (ale niedobry, mega słodki, mogłam sama upiec).
Wódka kupiona na ślub, wieczorem będą ją "ubierać" w kołnierzyki i muszki
-
Livka a moze TY jestes w ciązy...ale w sumie jakkkk
jak nie było Mężczyzny
:D:D
hmm podejrzane:D nie daj Bóg grypa żołądkowa!!
a Ty jak sie wystroisz w sukienki to dawaj fotki chcemy widzieca kiedy TY masz to weselicho...w ten week ?
-
W następna sobotę weselicho tzn przyjęcie weselne bo weselicho to to nie będzie
Nie no w ciąży to nie, owulacje miałam niecały tydzień temu (teoretycznie R. mógł zdążyć ale nawet jeśli to na objawy za wczesnie). Pogoda mnie dobija, wczoraj na żołądku mi cos siedziało i z kibelkiem się zaprzyjaźniłam a dzisiaj muli i odbija mi się. Podbrzusze mnie boli troszkę i lewy jajnik kłuje ale to normalnie chyba tak. Odkąd zaczęłam się obserwować to zawsze coś widze w sobie! Ale w tym cyklu nie biorę Dupka więc to nie skutki uboczne po nimPrzejdzie zaraz - pizza zamówiona, zjem z sosem czosnkowym i popiję zimna colą
Mam nadzieję, że rybą nie będzie jechac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:35
-
ha ha ha
ale jaja....ryba na topie....no własnie wypij mega gazowanej coli niech CI sie tak porzadnie odbije i bedzie gites !!!
Ps: rozumiem, że flaszke wódkie weselnej podeśleszhehehhe
-
Rudasek wrote:ha ha ha
ale jaja....ryba na topie....no własnie wypij mega gazowanej coli niech CI sie tak porzadnie odbije i bedzie gites !!!
Ps: rozumiem, że flaszke wódkie weselnej podeśleszhehehhe
Dziewczyny czy ja jestem dziwna?? -
Nic chciałam komuś pomóc to mi się oberwało no ale luz już nic nikomu nie napiszę nie pomogę nie podpowiem spoko.
livia to ja podziękuję po 2 kieliszkach bym pewnie już gadała wesoło. -
mizzelka wrote:potforku nie przejmuj się, niestety tak to jest jak przez neta, nikt nie ma oporów i czasami się nie ugryzie w jęzora, nie uciekaj mi stamtąd :*