Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie 9 stopni i piździ jak w listopadzie

Mdli mnie cały dzień, słabo mi i spać się chce - zawirowania pogody, dwa dni temu gorąco a teraz znowu zimnica
A takie ładne sukienki kupione czekają!
Córa prezenty odpakowala, tort zjedzony (ale niedobry, mega słodki, mogłam sama upiec).
Wódka kupiona na ślub, wieczorem będą ją "ubierać" w kołnierzyki i muszki

-
Livka a moze TY jestes w ciązy...ale w sumie jakkkk

jak nie było Mężczyzny
:D:D
hmm podejrzane
:D nie daj Bóg grypa żołądkowa!!
a Ty jak sie wystroisz w sukienki to dawaj fotki chcemy widziec
a kiedy TY masz to weselicho...w ten week ?
-
W następna sobotę weselicho tzn przyjęcie weselne bo weselicho to to nie będzie

Nie no w ciąży to nie, owulacje miałam niecały tydzień temu (teoretycznie R. mógł zdążyć ale nawet jeśli to na objawy za wczesnie). Pogoda mnie dobija, wczoraj na żołądku mi cos siedziało i z kibelkiem się zaprzyjaźniłam a dzisiaj muli i odbija mi się. Podbrzusze mnie boli troszkę i lewy jajnik kłuje ale to normalnie chyba tak. Odkąd zaczęłam się obserwować to zawsze coś widze w sobie! Ale w tym cyklu nie biorę Dupka więc to nie skutki uboczne po nim
Przejdzie zaraz - pizza zamówiona, zjem z sosem czosnkowym i popiję zimna colą
Mam nadzieję, że rybą nie będzie jechac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:35

-
ha ha ha

ale jaja....ryba na topie....no własnie wypij mega gazowanej coli niech CI sie tak porzadnie odbije i bedzie gites !!! 

Ps: rozumiem, że flaszke wódkie weselnej podeślesz
hehehhe
-
Ale każdej z nas tą flaszkęRudasek wrote:ha ha ha

ale jaja....ryba na topie....no własnie wypij mega gazowanej coli niech CI sie tak porzadnie odbije i bedzie gites !!! 

Ps: rozumiem, że flaszke wódkie weselnej podeślesz
hehehhe
Dziewczyny czy ja jestem dziwna?? -
Nic chciałam komuś pomóc to mi się oberwało no ale luz już nic nikomu nie napiszę nie pomogę nie podpowiem spoko.
livia to ja podziękuję po 2 kieliszkach bym pewnie już gadała wesoło. -
Stąd nie tylko stamtąd Ty wiesz skąd. Ja nie mówię bo można kogoś źle zrozumieć bo to tylko się pisze ale żeby od razu naskakiwać na kogoś. Nie chciałam nikomu zrobić przykrości czy coś tym bardziej że nie sama to piałam a tylko mi się oberwało. Po prostu już się tam nie udzielam i spokój tutaj mam swoje siostry i tutaj mi dobrzemizzelka wrote:potforku nie przejmuj się, niestety tak to jest jak przez neta, nikt nie ma oporów i czasami się nie ugryzie w jęzora, nie uciekaj mi stamtąd :*
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH