Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj mam mega zły humor
Będę gryzła. Pewnie to przed @ albo nie wiem co się dzieje. Jeszcze szwagierka dzieciarnie przywiozła a tacy niegrzeczni że nie idzie uspokoić jeden piszczy drugi wyje masakra. Nic nie wychowane te dzieciaki.
-
ja mialam kuzynkę co miala 4.. i musiałam to ogarnąć o losie..
co do opieki nad dziećmi szwagierek to ja nie bd się w to bawic. są nauczycielkami jak chca dzieciaka zostawic to niech bd z nim, ja wolę nie brac odpowiedzialnosci na siebie. tym bardziej że tu jest wieś, rzeka.. maszyny.. -
No moja na albo po badania pojechała ale już mi lepiej mały zasnął mi na rękach a rozśmieszył mnie ten filmik : http://www.youtube.com/watch?v=VT-E7pbxgbQ
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Byłam na zakupach i jak zobaczyłam szczaw to aż mi sie oczy zaświeciły - robię zupke szczawiową
Tort i ciasta na ślub zamówione, buty rozchodzone. Ale powiem wam, że troszkę dziś się denerwuję bo... przed wyjsciem ok godz. 12
z R. po tym poplamiłam jasno różowo a teraz jeszcze troszkę też
Jestem chyba jakoś 5-6 po owulacji... chyba, bo nie mierzyłam temperatury, nie robiłam testów - olałam wszystko. Wszoraj masakrycznie bolał mnie lewy jajnik tak, że az się zwijalam z bólu a dzisiaj podbrzusze tak delikatnie jak na @. Chyba to nie @ się rozkręca jeszcze? Za szybko
-
to co ze dzień po...niby tak można..może jajusio przetrwało dłuzej a zawsze mogłas miec akurat w ten dzien tylko źle wyliczyłas itd...to ciało, natura itd,...nigdy nie ustawisz co do godziny..Może akurat R wstrzelił sie idealnie!!!
:)poczekaj z tydzien i rób tescior!
mi sie zdarzało takie plamienie podczas infekcji!!!
ale skoro nic Cie nie swedzi, nie czujesz "przykrego" zapachu to pewnie bedzie fasolka!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:41
-
Rybę w ogrodzie czuję az robiłam śledztwo czy sasiedzi jakiegos oczka wodnego sobie nie zrobili
Nic mnie nie piecze, nie swędzi itp. tylko mokro mi ciagle ale to popewnie. Teraz już nie plamię bo byłam w łazience. No nic, zobaczymy jak to sie dalej rozwinie, mimo wszystko nadziei sobie nie robię, zbyt wiele już rozczarowań było
Może to czysty przypadek po prostu