Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:albo kolejny "wyluzowany" cykl skończy się sukcesem
Rudasku na nas kolej, obijamy się kurcze
Mam nadzieję Przedszkolanko..choć mnie niestety te tarczycowe hormony rujnują..podejrzewam ze m-c to za mało zeby wrocic do normy, zeby cos tego mogło byc...a po drugie mimo tego ze wiem ze nic z tego nie bedzie przez tarczyce to i tak cholera jasna nie moge sie pozbyc myslenicy...i wczorajbył cudowny bez myslenicy a podczas plodziaków non stop dziecko......ehhhhhhhhh
-
Rudasku nie nakręcaj mnie! Już i tak w głowie mi się namieszało od tego krwawienia dzisiaj, do tego zgaga i ból podbrzusza dziwny taki... czekamy na rozwój sytuacji bez wkręcania - co będzie to będzie a obiecuje, że będziecie pierwsze które się dowiedzą co wyszło
Mój wsiadł na motor i pooooooojechał sobie więc też mam trochę luzu
-
oooooooooooooo u nas leje..nie ma jak szaleć na Hayce niestety
: aż zal dupe sciska...zazdroszcze Twojemu R
Masz racje, nie nakrecaj sie..ale coś jest na rzeczy i na pewno nie jest to @....no chyba ze Twoj marynarz CI wszystko rozregulował
-
Dziewczęta ide do wanny..póki mój R mi dupki nie zawraca...poleże troche i sie zrelaksuje a co.....jak mi sie uda to jeszcze zajrze tu a jak nie to wszystkim zycze dobrego wieczoru i STOSUNKOWO dobrej nocy
livia30 lubi tę wiadomość
-
Witam;)
mam pytanie do doświadczonych kolezanek,bralam ostatnio duphaston poniewaz ostatnio zamiast okresu mialam dziwne plamienia trwajace z tydzien, dopiero 2 miesiace temu mialam normalny okres. 3 miesiace ostatni raz wspolzylam, bylam u ginekologa ( jeżeli bylabym w ciazy to okolo 7 tydzien wtedy, pani ginekolog nic nie zauwazyla, endometrium 5 mm trojlinijne)usg tez robilam ostatnio i pan nic mi nie powiedzial ze cos sie dzieje, a brzuch dalej mnie boli (mam taki napchany w podbrzuszu). Po tym duphastonie dostalam 1 tab dziennie przez 10 dni. w 7 dniu dostalam krwawienie ( niestety tylko gdy oddawalam mocz:( i dosc duzo tego bylo przez 2 dni, mimo to kontynuowalam te 3 tabletki) pozniej mialam plamienia, krew normalnie nie leciala tylko przy sikaniu:( wydaje mi sie ze nie powinnam byc w ciazy, skoro nikt tego nie widzi... ale ten brzuch non stop boli i jest napuchniety, brak krwawienia po tym leku tez mnie martwi bo wystapilo wczesniej i tez jakies dziwne. pomożecie?moina