Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
a wiecie co WAm powiem
:D
wchodząc na inny temat , ze byłam dziś na szmatkach i kupiłam sobie czerwoną sukienkę, taka z bawełenki..obcisła...i bede w niej super wyglądać z brzuszkiem...:D
Ot takie CI przemyslenia na dziś:D:D
a jak wróce do domku, włoże sobie poduszke i przymierze wtedy sukieneczkehahahah
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Boże.. to ja nigdy tak nie robiłam.. teraz to boję się nawet o tym myśleć i nastawiać bo chyba życiem przypłacę niedługo rozczarowania
muszę iść na jakąś terapię chyba
Kochana...ja tak z głupa dzis zrobiłamnie kupiłam tego celowo..po prostu mi sie spodobała a ze jest elastyczna to moze sie kiedys przydac
staram sie nie myslec i zostawic to czasowibędzie co ma być
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no niestety...ja drugi koniec polski
ni hu hu nie da sie tego ogarnąć!!!
a powiem Wam, ze obudziłam sie rano i mega mnie gardło bolało i mam katar..i cały czas siedze z chusteczka...któraś mnie tu zaraziła!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdecydowanie.. Rudasku a z jakiego miasta jesteś?
Wczoraj pisałyście jak daleko macie teściów i rodziców, to ja Was pobije, moi się 800 km stądnie mam szans podrzucić im kiedyś dziecka
jak pisała Livia, są plusy i minusy dalekiego mieszkanie od rodziny.
-
Dzień dobry
pogoda u mnie okropna, siąpi deszcz, jest z 10 stopni i jest nie miło. Zaraz się zbieram i idę podlać kwiatki u babci, potem po swoje recepty do lekarza, do apteki i do szpitala do babci. Do tego @ nadal brak. Rudasku, katar to i ja mam
Co do dalekiego mieszkania to moi mieszają klatkę obok, a rodzice R z 5km dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:47
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.