Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek wrote:hej Kochane !!
dzis znowu brzydka pogoda(
my o obiadku, pieczarkowa była i jajeczko sadzone z buraczkami i ziemniaczkami:)
moina, a robiłas test ciazowy?? Beta hcg?? Wyszło cos?? moze organizm sie rozregulował po tym duphastonie??moina -
moina, lekarz zobaczyłby ciążę na USG, do tego endometrium byłoby grubsze. Wróciłam z jazdy po mieście, u babci w szpitalu wszystko ok i wypuszczą ją w poniedziałek. Zdjęłam po całym dniu latania cyckonosz i jaka ulga, bolą mnie te cholery jak nie wiem co, są tkliwe, @ za rogiem.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
przedszkolanka:) wrote:Potforku nie wiem czy przed bo szyjka już się zmienia,tempka nie ta no i ból jajników przeszedł..
Sorki za wyrażenie ale już nie daję rady mam dość tego wszystkiego i nie wiem czy nie przestanę się na chwilę odzywać bo mam dość a tylko się nakręcam. -
przedszkolanka, ale nie mów hop, bo temperatura to nie wszystko2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
livia30 wrote:Dziewczyny co wy po pierwszym cyklu z CLO chcecie się poddawać? A poza tym jeszcze cykl przecież się nie zakończył
-
Też nad tym myślałam, ale stwierdziłam, że to i tak nie wyłączy mojego myślenia. Nie chodzę po innych tematach, jestem tu z wami i nie wyobrażam sobie uciekać - byłabym ciekawa co u was i w ogóle
No tęskniłabym
Ale wiadomo, niektórzy potrzebują odpocząć bo za bardzo męczy ich to psychicznie.
-
moina wrote:wlasnie nie, robilam badania krwi i moczu i wszystko wyszło oki. jak sie wyginam to mnie brzuch boli. wgl skoro ginekolog nie wykryl niczego 8 tyg od współżycia,a endometrium miało 5 mm trojlinijne / a usg 9/10tyg. Czy jest możliwość bycia w ciąży? czy każdy test w tak poznym okresie wykryje na 100% ciaze/brak? zostało mi 10 tabletek duphaston. czy mam je znow zacząc brać, czy czekać aż samo przyjdzie? wgl jestem zagubiona, bo chodze po lekarzach i ciagle nikt nic nie wie:(
-
livia30 wrote:Też nad tym myślałam, ale stwierdziłam, że to i tak nie wyłączy mojego myślenia. Nie chodzę po innych tematach, jestem tu z wami i nie wyobrażam sobie uciekać - byłabym ciekawa co u was i w ogóle
No tęskniłabym
Ale wiadomo, niektórzy potrzebują odpocząć bo za bardzo męczy ich to psychicznie. -
dziewczyny ja nie że się poddaję tylko poprostu wkurza mnie lekarka i jej podejście trochę... clo bez monitoringu? Zero reakcji na długie cykle?
Ia ale śluzu też nie bardzo mam, jedynie szyjka była ok ..
Potforku , Livia nie możecie uciekać, wiecie że tęsknić będziemy i martwić się?...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 20:15
-
I to mocno tęsknić! Co do znikania, to nie jest to temat w którym łatwo się nakręcić
Tu toczy się po prostu życie. Przedszkolanka, jak się skończy twój cykl to będzie można rozmawiać
właśnie się dowiedziałam, że znajomej, która podchodziła do pierwszego IUI nie wyszło. Stara się od ponad dwóch lat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 20:39
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.