Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Pirelko nowy cykl nowe nadzieje
a propo pizzy to widzę że Livia i Potforek zapomniały o akcji "Dieta "
Groszku ja bym już mu kilka dni nie gotowała- zobaczysz jak zgłodnieje to doceni! A ja zrobiłam sałatkę z tuńczyka i przesoliłam, ale mąż i tak zjadł
uff dobrze że nie lubię gazowanego -
mizzelka wrote:tak jak i mieszkanie z teściową.. moja mama jest o 8 km ode mnie. na skróty 5.
ale w razie co dziecko mam gdzie zostawić.
minus że możemy się pożrećmizzelka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:to mamy podobnie i to bardzo
a remonty miałam dwa miesiace temu, choc nadal jestem w trakcie urządzania... bo bym finansowo sie wykonczyla i u gin i z meblami i z dodatkami itp ;/
-
serduszkujcie moje Drogie ile wlezie
a co !
ja mam mame 30 km ode mnie... buuuosttanio nerwowa, martwi sie o mnie ale sie tez kloci ze mna
w ogole nie współczuje
tesciowej nie mam, ale jest tesc 20 km dalej, ale go nie potrzebuje
oby nam zakup mieszkania wypalił pod koniec roku, módlta się zebysmy dostali jakies grosze !oj przyda sie teraz mieszkanko, szczególnie teraz !
przedszko, tunczyk pyszny, znowu maz nie lubi takiej sałatki...
lece powoli do spania, bo jutro praca od 7 do 19 ;/ omg !! jakos przezyje mozemam nadzieje, ze obejdzie sie bez zbednych pytań załogi...
ale objadałam sie na noc: kaszaneczka i sałateczka i granacik
dobranoc moje Miłe ! :* kolorowychWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 22:30
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziweczęta
co u Was...?
Groszku głowa do góry !!!!
Która sie cieszy ze doktorek wygrał mieszkanie??- jaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!
u nas wczoraj nadciagała starszna burza ale na szczescie skonczyło sie na kilku błyskawicach nastomiast leje od wieaczora..paskudna pogoda..nienawidze takiej
hmmm....kupilismy wczoraj z moim R żelik o smaku marakui no i mój R nie mógł wytrzymac zeby nie powąchać...wiec na przystanku zaczął sie do tego dobierać a jakas baba na nas dziwinie patrzy,...a On do mnie " no co...zelu do włosów nie moge powąchać" ha ha ha hamizzelka lubi tę wiadomość
-
Rudasku on tyle zarobi jako lekarz że sobie by wybudował, bardziej należało się tej rodzinie z dzieckiem bo oni tyle przeszli..co nie zmienia faktu że ja kibicowałam Dimie (czy jakoś tak)
a co do żelu to mieliśmy go kiedyś,ale mnie uczuliło ;/
Potforku nic tylko spać w taką pogodę... -
na pewno zarobi ale daleka droga przez nim Kochana, On dopiero na stazu..no ja z tych 3 rodzin tylko jemu kibicowałam, nie wiem czemu ale nie trawiłam tej rodziny, jakas taka pod publike, a ten koles-nierób mnie doprowadzał do szału
oczywiscie LESB nie brałam pod uwage! od doktorka biło takie cieplo i szczerość..mam nadzieje ze sie chlop nie zmieni!!!!
-
Dzień dobry
Pospałam dzisiaj, córa wysłana do szkoły i powrót do łóżka był - dopiero wyszliśmy
Pijemy kawkę i zaraz zbieramy się do załatwiania spraw. A jajnik lewy dalej mnie boli, strzyka i pulsuje - jakieś dziwne to wszystko jest w tym cyklu
A bitwy o dom nie oglądałam wczoraj bo przysnęłam ale wolałabym, żeby dziewczyny wygrały no ale co tam.