Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek moje @ od zawsze trwały 5 dni, zaczynały się od razu krwawieniem bez plamienia, potem rozkręcała się do 3 dnia, gdzie było apogeum, a potem malało do 5 dnia i koniec. Były lekkie skrzepy, ale zawsze mieszczące się w normie. Wczoraj przez pół dnia brązowe plamienie, potem lekkie krwawienie, w nocy jakby się rozkręciło normalną taką @ krwią, dziś do ok.15 się lało, po tym dziwnym skrzepie zmieniłam podpaskę i nic już na niej nie ma, nawet plamienie widać tylko na papierze toaletowym.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyGroszek wrote:ja miałam zawsze okresy skrzepowe, u mnie to była np. norma....
a miesiaczki moga byc rozne, raz ze skrzepami, raz bez...
mysle, ze na takim poczatku ciezko stwierdzić poronienie, ale zob bete...
postaraj sie nie myslec o tym
a tak poza tym to czesc Wam !!!tak niedzielnie i u mnie rowniez sennie..
tez nie miałam apetytu na obiad dzisiaj;/ ale ciasto wmuciłama jakże !
dzien bez słodkości, dniem straconymwięc co miesiąc taki widok mnie nie dziwi..
Ależ mi smaka na budyń robicie, tak dawno nie jadłamale jeszcze się oszczędzam po chorobie i nie tykam słodkiego, posiłki też delikatne a kolacja zioła i suche wafle ryżowe
przynajmniej trochę schudnę
już mi lżej
-
la wiesz co ja zawsze miałam 3 dni i koniec a teraz 7 nosz myślałam że wyjdę z siebie ale w końcu się skończyła
Czasem może się zmienić ale wiesz co może warto się z tym przejść do lekarza??
-
Chyba się przejdę. @ zmieniać się mogą, ale nie tak diametralnie. Idę jutro na betę, jak coś było to powinna wyjść.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
spania nigdy za wiele
:D jeee
nie ma co żałować
hmm, La a poziomy hormonow robiłaś? moze cos z progesteronem??
Ja to chyba ze stresu miałam, za bardzo byłam nastawiona na ciążę, do tego stopnia ze miesiaczki mi sie nigdy nie spozniały, nie miałam plamien, a tu zaczeły sie ceregiele.
plamienia tydzień przed i dopiero zamieniały sie w @ prawdziwą.
Nie mogłam dostać tej @. Jakas blokada psychiczna.
Ale tak jak pisałaś wczesniej, poleć na bete,sprawdz. Moze cos na rzeczy jest -
Hormony w zeszłym cyklu robiłam i wszystkie w normie łącznie z progesteronem w II fazie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Macie rację - "dobrych" porad nigdy za wiele. Ja w zasadzie chętnie posłucham / poczytam - ale zdecydowanie wolę jak tu - z osobami które czują podobnie jak ja i są na podobnym etapie w życiu...
Jeszcze nie fajne jest jak się wypowiadam głośno na temat czyjegoś wychowywania (zboczenie zawodowe - jestem z wykształcenia pedagogiem - specjalnym- )i słyszę : Każdy tak mówi jak w tym nie siedzi ! Będziesz miała swoje to zobaczymy jak będziesz reagować !
Przykre... W sumie nie wiem jak będzie i może nigdy się nie dowiem...
Gdzie się podziała empatia ?
Dla wyjaśnienia - w swoich wypowiedziach nie oceniam, tylko szukam przyczyny takiego a nie innego postępowania by zrozumieć.
Groszek - rozumiem doskonale działanie stresu ! Umie zawojować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Akurat dziś to coś z ciśnieniem. Jak kawy nie pijam to dziś aż dwie strzeliłam.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
pirelka wrote:no nie wiem czy u Livi z ciśnieniem
choć ja dzisiaj też byłam słaba na spacerze jak nigdy..
Miałam na myśli generalnie ciśnienie - atmosferyczne
Od wielu osób słyszałam już dziś , że bez kawy się nie obędzie
Chyba czas na relaks... choć moje myśli poszły teraz w kierunku słodkości i zapewne ruszę na polowanie po mieszkaniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny