Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
cześc piękne
uff kościół i spacer zaliczone , w końcu siedzę!
Potforku u mnie też do końca jeszcze nie wiadomo,ale jak mnie jajka bolały na spacerze! masakra... następny obie monitorujemy! aa ja też tymbarka ostatnio miałam "marzenia się spełniają" iiii zostawiłam go haha!
Ia ja po tym co miałam bete 3,80 to też leciało jak z kranu, ale nie miałam raczej nic takiego,ale wiesz, może i możliwe, kto wie... u mnie napewno wtedy było,jestem pewna, u Ciebie może też się oczyścił organizm tego się nie dowiemy
buuuudyń!!
cześć Naadameczasem lepiej napisać niż opowiedzieć w realu... z podobnym problemem zawsze zrozumieją niż Ci co nigdy nie zmagali się z nim
aa i też jestem pedagogiem opiekuńczo wychowawczyn -a nauczycielem (niebawem)
u mnie na wsi Groszku też pytali, ja ucinałam "jak będę to z brzuchem się przejdę po wsi pokazać " krótka piłka
Dzisiaj ciśnienie, to prawda...ja też cały dzień na stojąco zasypiałam i głowa jak bolała...
-
Dobranoc livia2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie z rana, dzisiaj ja pierwsza bo zbieram się do pracy
Dzisiaj dzień wrażeń, wraca koleżanka po macierzyńskim do pracy, druga koleżanka miała na wczoraj termin porodu, dzisiaj ma kontrolę..zobaczymy co lekarz powie.. od kolejnej może dowiem się czy jest w ciąży
Ah, te Kobiety
Miłego dnia wszystkim życzę -
czesc DZiewczęta...co u Was???
u mnie chorowicie...ale jestem przeziebiona! wziełam w pracu urlop nż i siedze w d omu w dresie, popijam herbatkę z miodem
poza tym stara bida..leje i wieje i zimnoooo