Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
To tak jak mnie do południa na razie cisza ale jeszcze dzień się nie skończył.
Taaa wczoraj po wszystkim on poszedł spać a ja po chwili musiałam wyjść do drugiego pokoju dzisiaj mu poduszkę wymienię może coś pomoże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:19
-
przedszkolanka:) wrote:No z czasem trzeba będzie mój tata to też na całe mieszkanie chrapie, były palacz.
niecierpliwa to pozostaje czekać ja Ci nie pomogę bo się nie znam. -
Hej dziewczynki podczytuje was troszke bo ciekawa jestem co tam u was porozdzielalysmy sie dziewczynki no ale nic fajnie ze kazda znalazla fajne miejsce dla siebie Pozdrawiam i zielonosci dla wszytkichGroszek wrote:Wlasnie on nie mowil o tylozgieciu bo jest napisane ze macica jest w przodopochyleniu u mnie...czyli prawidlowo.. kurcze juz nie wiem o co moze chodzic;/ czy jakas prosta jest czy co?
Kejti91 wazne ze jest owulka:) kiedy bedziesz testowała?? jak fajnie Ci pecherzyk rosnie tak regularnie;D
niecierpliwa21 ja tez mam bolesne miesiaczki, choc to bywa roznie... raz boli, raz nie..przedszkolanka:) wrote:no mam termometr obok więc jak nie piszecie to mierzę
podskocz napewno i oby i Tobie i mi jutro się poszczęściło
praktyka praktyką ale jak tak można wykorzystywać... mój szwagier to samo robi;/Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
przedszkolanka:) wrote:no koniecznie się skonsultuj odnośnie tych wyników , bo może to znaczyć utrudnienie w zajściu albo jeszcze coś innego .
O takim przypadku jak mój w żadnej książce do patofijologii nie piszą i mnie też nie uczono a przekopałam co miałam. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:cześć Kasia też Was tam czytam, a co!
no ja wiem, ale mierzę tak o żeby zobaczyć czy coś w ciągu dnia się zmienia (bo jak widać moje testy 2 tyg.pozytywne, a tempka nie bardzo) ..
Pozdrawiamy :*Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:dziewczyny tez gdaly zeby robic testy do pierwszego pozytywnego potem juz nie ale ja zawsze robie zeby wiedziec czy faktycznie ten wczesniejszy byl pozytywny...a u ciebie to nie zazdroszcze...moze bedzie pozna owulka i dluzszy cykl a potem zielona kropa??
powiem Ci że nie mam pojęcia, dzisiaj bardzo mocna wyszła,ale jak miała być to już po owu, ewentualnie jutro jeszcze... w pon zadzwonie zarejestruje się na kwiecień to albo wyjdie fasolka albo po @ badania porobie przerażają mnie te testy no ale może dlatego że cykl długi, nie mam pojęcia... -
nick nieaktualny