Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:co za dzień, babeczki zrobione, krówka w trakcie:)
test owu oczywiście..... pozytywny i to mega krecha jest , coś ze mną jest nie tak? Tempka o ok.13 36,9 :o
dziwnie dzisiaj mnie boli podbrzusze... i trochę oba jajniki...
Agatte Ty lepiej mój zobacz to jest dziwny
Landryneczko,ja myślę że to indywidualna sprawa, moja mama nigdy mnie samej babci nie dawała(lubi popić) i ja też nigdy nie zostawię...
Potforku super!!!! ja też pozytyw haha czyli idealnie masz równo pozytyw i tak, tempka jutro odbije napewno
Kończę ciacho i wracam tu i tempkę później zobaczę
No z testem idealnie ale czy podskoczy to już tylko tam w górze wiedzą.
Ja teściowej nie zostawię bo ma problem ze stawami w rękach więc w razie czego byłoby jej ciężko a moja durna szwagierka mniej więcej raz dwa razy w tygodniu jej dzieci podsyła bo się nie chce z nimi siedzieć a zaznaczam że nie pracująca jest. Więc ja głupia się lituję i siedzę z tymi dziećmi. Ale jaką mam już praktykę -
nick nieaktualny
-
u mnie tylko wieje
Szwagierki nie lubię za bardzo ale szkoda mi dzieci bo przy teściowej cały dzień przed tv by spędziły. Ona tak już nauczona że dzieci byle kiedy podrzuci i jej nie ma ale teściowej szkoła od małego wszystko za nią robiła. -
To tak jak ciocia mojego K z nią się spoko dogaduję i ona mówi że to będzie jej wnusio i ona będzie z nim/ nią na spacery chodzić Ale na prawdę spoko babka.
przedszkolanko skąd masz takie śliczne dzieciątko w awatarze??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 16:41
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga masz racje. Ale powiem szczerze że chciałabym żeby przestała .
Jak urodziłabym to nie bd miała na kogo liczyć sama ze wszystkim będę . Dobrze że mam A . ale on pracuje .
Potforku to bobo to ja widziałam na takiej stronce co się wysyła zdj. swoje i sprawdza jak bd dziecko wyglądałOo -
nick nieaktualny
-
Wiem wiem
Tylko chyba z innej strony ale ze zdjęcia wychodzi dziewczynka
A z tej strony co Ty robiłaś wychodzi mi identyczne jak TwojeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 17:05
-
nick nieaktualny