Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:Another następny cykl jest Twój ")
Powiem Wam szczerze, że sama już nie wiem co o tym myśleć, bo wiadomo, że jak wszyscy widzą, że są jakieś szanse na fasolkę w tym cyklu, to i u mnie w głowie się rodzi maleńka iskierka. Ale tak bardzo boję się rozczarowania, że nie dopuszczam do siebie tych myśli ani troszeczkę... Taka postawa obronna organizmu. Z resztą negatywne testy (już 3) dają jednak dobry powód, żeby się nie nakręcać. A przed każdym z nich (nawet dzisiejszym) była nadzieja, że może jednak... Ehhhpotforzasta, Anhe lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
przedszkolanka:) wrote:nooo,zdecydowanie mają lepiej... mnie dziś dziwnie kłuje wszystko na dole... może spóźnione owu czy coś...
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:Mówiłam już, że Cię kocham ?
Powiem Wam szczerze, że sama już nie wiem co o tym myśleć, bo wiadomo, że jak wszyscy widzą, że są jakieś szanse na fasolkę w tym cyklu, to i u mnie w głowie się rodzi maleńka iskierka. Ale tak bardzo boję się rozczarowania, że nie dopuszczam do siebie tych myśli ani troszeczkę... Taka postawa obronna organizmu. Z resztą negatywne testy (już 3) dają jednak dobry powód, żeby się nie nakręcać. A przed każdym z nich (nawet dzisiejszym) była nadzieja, że może jednak... Ehhh
A ta w ogóle to będzie dobrze Nadzieja jest zawsze i będzie niestety tego nikt nie zmieniAnother lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnother główka do góry nie ten to nastepny nie poddawaj się i nie zamartwiaj bo jak fasolka zobaczy że mamusia smutna to nie bd się chciała zagnieździć tak więc pierś do przodu i pomyśl sobie że jak teraz się nie uda to w następnym . Będę kciukała za ciebie i resztę dziewczyn
Another lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Another a nie myślałaś o becie?? Ja na innym forum znam dziewczynę której do 3 miesiąca ciąży testy negatywne wychodziły w 2 ciążach i tylko beta i lekarz potwierdzili.
Zeskubałam całą ścianę z lodu"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another to nie rób testów tylko w pon beta a jak nie to kwiecień już niedługo
Sandra ja mam mieć @ 28-30 ... więc czekam... nie mam pojecia z tymi testami, u nikogo tego nie widziałam jak u mnie ;p
potforku Ciebie na owu kłuje, może mnie też -
przedszkolanka:) wrote:Another to nie rób testów tylko w pon beta a jak nie to kwiecień już niedługo
Sandra ja mam mieć @ 28-30 ... więc czekam... nie mam pojecia z tymi testami, u nikogo tego nie widziałam jak u mnie ;p
potforku Ciebie na owu kłuje, może mnie też