Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hahahahahaha! Another trzeba było powiedzieć,że tylko walisz..... w lodówkę
Aszka ja tak codziennie bo czekam by wykres sprawdzić ;p
ucieeeeeeekam dobranoc i do jutra dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 00:00
aszka, Another lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry.
Wow oczekujaca piekny wykres mialas! 3fazowy i z taka wysoka tempka!
U mnie znowu plamienie zaatakowalo. @ przyjdzie dzis lub jutro.
Wczoraj wysprzatalam mieszkanie, ugotowalam zupe, zrobilam 3 prania i wszystkie wysuszylam a potem jszcze bylam na zakupach i kupilam 4 bluzki bo juz nie mam w czym chodzic.Na koniec do tesciow na kolacje i ogladanie zdjec z Indii:)
Mialam dzisiaj pobiegac ale wieje i pada wiec moze na steper wskocze chociaz ochote mam tylko do lozka sie wpakowac.
Ale mam zamiar jeszcze z szafy wywalic wszystkie rzeczy ktorych na sobie od conajmniej roku nie mialam bo mi tylko miejsce zabieraja. A potem zrobie na obiad kurczaka indyjskiego:) -
Witajcie
Coś od wczoraj ból podbrzusza mnie męczy, dziwne sny w nocy i czuje się jakbym przynajmniej maraton przebiegła
Widzę, że pogoda na dobre już wszędzie się popsuła? Ponoć w ten weekend miało być pożegnanie z zimą, więc jest nadzieja, że od jutra się poprawi
Miłej niedzieli życzę
-
Dzień dobry
zimno i mokro brr,ale u nas dzisiaj wesoło, rodzinna imprezka
oczekująca, taka tempka i @ ? dziwne... ale niektóre mają @ 3 miesiące w ciąży więc nie załamuj się jeszcze:)
kotka psotka wow, pracuś z ciebie a jak nie bieganie to poćwicz
Cześć livia myslę że jak jutro tempka wzrośnie to owu może u Ciebie być
A ja miewam kłucie jajników i dziwny ból podbrzusza, raz na @ raz taki inny, tempka po cichu rośnie a szyjka twarda, więc na bank po owu...
Miłego dnia