Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina:P wrote:Musimy poczekac na wyzsza tempke jeszcze ale jest po owulce
no właśnie nawet jak bedę jutro miała 37,2 to nic nie zaznaczy...
idę test zrobić owu, zastrzelę się jak będzie pozytywny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 12:55
-
przedszkolanka:) wrote:cześć Rudasku
straszna u nas pogoda...
dobrze,że pozytywnie u lekarza jak przed owu to dobrze, szybciej się musicie brać do roboty
a o tych badaniach nawet nie mów,byle tylko kasę zedrzeć z ludzi...
Kurde, chciałam te badania ale masakra, jak Pani w recepcji mi rozpisała co za ile to szok jakiś!
Dramat..ni nic, bede je robic jakoś na raty, porobie najważniejsze i juz..tarczyce, prolaktyne, jakieś hormony płciowe (cokolwiek to jest) a reszta typu wymazy poczeka bo niby sa profilaktycznie, bo na oko jest czysto , bez bakterii -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:ale przez dwa tygodnie pozytywny?? To nie jest normalne chyba...
Another, głowa do góry,taka pogoda... idź spać albo weź czekolae albo SPA sobie zrób
Książkę idę poczytać, może przejdzie. Najlepiej niech się @ pojawi to się ucieszę i będę planować kolejny piękny cykl. Zajmę sobie jakoś czas chociażprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Czekolady nie mogę, dietuję Spać też nie pójdę, bo dopiero wstałam
Książkę idę poczytać, może przejdzie. Najlepiej niech się @ pojawi to się ucieszę i będę planować kolejny piękny cykl. Zajmę sobie jakoś czas chociaż
poco planować nowy? trzeba trzymać kciuki i wierzyć w ten obecny że będzie owocny -
Gajka wrote:testy owulacyjne w ciąży wychodzą pozytywne.. a jak robisz testy teraz i te z przed tygodnia kreski sa takie same wyraźne? test pozytywny będzie jeśli kreska testowa bedzie mocna
mam takie same a mocną kreskę miałam wczoraj, w czwartek i chyba jeszcze raz ... a tak to równe mocne dwie... -
nick nieaktualny