Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Gajka wrote:poco planować nowy? trzeba trzymać kciuki i wierzyć w ten obecny że będzie owocny"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:ale przez dwa tygodnie pozytywny?? To nie jest normalne chyba...
Another, głowa do góry,taka pogoda... idź spać albo weź czekolae albo SPA sobie zrób
Aguś czytałam na necie że dziewczynie 5 dni wychodziły pozytywne testy i zaszła w tym cyklu w ciążę
Witam wszystkich :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Aszka, hej Landyneczka
oby sie polepszyło, ja mam teraz tydzień wolnego. Uf, nareszcie... troche trzeba odsapnąć od pracy.
Mnie wczoraj jakos zaczela boleć ale przeszła. Wiecie co? Jesli chodzi o bol glowy, to znam dobry sposob zeby nie faszerować sie tabletkami przeciwbólowymi....Moze juz go znacie, ale napisze w razie czego. Po prostu trzeba sobie podłączyć doustnie duża ilość wody niegazowanej.. trzeba wypić ją w niedługim czasie, co powoduje wzrost cisnienia a co za tym idzie bol glowy mija. Najczesciej bóle głowy są spowodowane obniżonym ciśnieniem wewnątrzczaszkowym. Próbowałam kiedyś ja i moja mama- to naprawde pomaga. Może ktoras z Was spróbuje lub już kiedys o tym slyszala i próbowała? Nie trzeba sie truć lekami no chyba, ze to migrena, lub coś cięższego...