Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:Mam nadzieje ze wszystkie zaliczymy testy na piątkę pod koniec miesiąca i II kreski beda !!
Livia, no to wszystko powoli masz uregulowane, ładne pęcherzyki, tescik pozytywny to tylko sie starać
czyli Ukochany jeden miesiac w domu jest, drugi go nie ma... jak sie trzymasz?
To jesli chodzi o starania, to ja jestem tutaj świeżak a już panikuję. Podziwiam Was za cierpliwośćaszka lubi tę wiadomość
-
Groszku czas starań zawsze i tak jest za długi ile by nie trwał
A jak się trzymam? Trzymam jakoś, nie mam wyboru. Wiedziałam na to się piszę Pod kątem starań o dziecko mnie to wkurza niesamowicie ale liczę na to, że ten jest moim ostatnim teraz, oj jak bym chciała
Tęskni się, czasami mocniej czasami słabiej ale z drugiej strony są tez plusy - mało się kłócimy bo szkoda nam czasu A teraz sa już takie czasu, że nawet jak jest w morzu na drugim końcu świata to mamy kontakt ze sobąaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam znowu
wybaczcie,że się nie pożegnałam,ale teście nas zaskoczyli obiad rodzinny się udał, rodzice zachwyceni prezentem więc super:) tylko za dużo zjadłam jak zwykle
Landryneczko kochana jesteś ale ja mam 12 pozytywnych a nie 5...zrobię badania po @.
Livia zrobię ale to jeszcze trochę to Ty serduszkuj !!
Aszka wszystkie wyrzucam,ale zapewniam,że są pozytywne,mocne dwie krechy...
Cześć Anhe zdolniacho nasza :* test będzie ale uuu za 1,5 tyg.najwcześniej
Groszku ja pierwszy cykl mam,dlatego zielona jak... gorszek jestem
miłego wieczorku,już do północy jestem z wami
aszka, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:witam znowu
wybaczcie,że się nie pożegnałam,ale teście nas zaskoczyli obiad rodzinny się udał, rodzice zachwyceni prezentem więc super:) tylko za dużo zjadłam jak zwykle
Landryneczko kochana jesteś ale ja mam 12 pozytywnych a nie 5...zrobię badania po @.
Livia zrobię ale to jeszcze trochę to Ty serduszkuj !!
Aszka wszystkie wyrzucam,ale zapewniam,że są pozytywne,mocne dwie krechy...
Cześć Anhe zdolniacho nasza :* test będzie ale uuu za 1,5 tyg.najwcześniej
Groszku ja pierwszy cykl mam,dlatego zielona jak... gorszek jestem
miłego wieczorku,już do północy jestem z wami
Hej Kochana właśnie pytałam o cb gdzie uciekłaś fajnie ze już jesteś .
Idź zbadaj sie bo to nie dobrze że tyle wyszło pozytywnych . A moze zrób ciążowy tak dla sprawdzenia -
no moi rodzice robili obiad z okazji 25lecia ślubu
na test kochana za szybko,nic nie wyjdzie teraz. na badania po @ pójdę.
Ania mi wysłała(znalazłam też to w google) podobnie do mnie tylko mniej pozytywnych :
"Witam serdecznie! Jeżeli dojdzie do zapłodnienia hormon lutenizujący jest jak najbardziej wykrywalny w organizmie i nadal utrzymuje się w dość dużych stężeniach. LH jest bowiem hormonem pomagającym utrzymać wczesną ciążę. Zwiększa bowiem produkcję hormonów płciowych. Hormon lutenizujący jest również odpowiedzialny za przekształcenie pęcherzyka jajnikowego w tzw. ciałko żółte, produkujące progesteron niezbędny do prawidłowego rozwoju ciąży."
W poprzednim cyklu miałam testy negatywne,więc było ok... no zobaczymy oby tylko nie choroba...
A co u Ciebie kochana?
-
nick nieaktualnyKochana trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby to fasolka
A u mnie dobrze Wczoraj było pierwsze od dłuższego czasu hihi
@ nadal nie ma , temp. poszła troszkę w górę . Dziś po 16 mierzyłam też wysoka 37,02 a wczoraj miałam niską w ciagu dnia . Nie wiem co się dziejeprzedszkolanka:), aszka lubią tę wiadomość
-
dziękuję, zobaczymy jak to się ułoży
no widziałam serduszko i tempkę i właśnie próbowałam rozgryść kiedy owu mogła być i nie wiem,najbardziej w 15dc mi pasowała ale to już @ powinna być to sama nie wiem.. jak masz taką wysoką to chyba już po owu, więc tylko czekać zostaje a później marsz do lekarza! ale oby jednak nie przyszła mimo wszystko
teściowa mi ogórki mało solne przywiozła, mmmaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:dziękuję, zobaczymy jak to się ułoży
no widziałam serduszko i tempkę i właśnie próbowałam rozgryść kiedy owu mogła być i nie wiem,najbardziej w 15dc mi pasowała ale to już @ powinna być to sama nie wiem.. jak masz taką wysoką to chyba już po owu, więc tylko czekać zostaje a później marsz do lekarza! ale oby jednak nie przyszła mimo wszystko
teściowa mi ogórki mało solne przywiozła, mmm
ojj ogórki mmmmmniam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:no to prawie tak jak ja ( o ile miałam owu w ogóle) to teraz czekanie:) jak się czujesz?
dobrze ;p jak do tej pory od czasu do czasu czuje moje jajeczka zwłaszcza prawy ;p i mam całkiem sporo kremowego śluzu mam nadzieje że to są prorocze sygnały , poprzednim razem też pierwszym sygnalem był specyficzny Śluz w dużej ilości.;P
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanka to rob tescior Oby sie udalo
Livia to plus, jak napisalas malo sie klocicie, ja tez w sumie z moim malo sie w dzien widuje (rozne godziny pracy) ale mi to nie przeszkadza, mam czas na swoje rozne babskie sprawy
Landryneczka moze sie w koncu trafi:)