Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Przedszkolanka to rob tescior Oby sie udalo
Livia to plus, jak napisalas malo sie klocicie, ja tez w sumie z moim malo sie w dzien widuje (rozne godziny pracy) ale mi to nie przeszkadza, mam czas na swoje rozne babskie sprawy
Landryneczka moze sie w koncu trafi:)
Spokojnie,nawet mi owu nie wyznaczyło ;p nie wiadomo czy w ogóle była... -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:no mnie też jajka i podbrzusze boli ale za to susza -tzn. właściwie ciężko stwierdzić bo to możliwe,żeby 48h po była jeszcze sperma?
-
jestem :p uciekłam na troche ale wróciłam
cały cykl nie mierzyłam temperatury, wczoraj 3dpo miałam 36,2 a dziś 36,3... jakas niska ta temperature mam no nie?
Niestety pewnie nic na ten temat nie bedzie mozna powiedziec, bo skoro cały cykl nie mierzyłam.....
ja wlasnie mam teraz czas na swoje sprawy:D jesem u moich rodziców, M. pojechał do domu :P zostałam z mamusią :P odpoczniemy troche :Paszka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:no to prawie tak jak ja ( o ile miałam owu w ogóle) to teraz czekanie:) jak się czujesz?
te testy owu są dziwne miejmy najdzieje że na plus też bym zrobiła test ,a nawet bete bedziesz miała pewność;p ( dla mnie beta jest lepsza bo w moim przypadku testy wychodziły nedatywne a beta dodatnia wiec pierwsze co to pójde na bete)
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:jestem :p uciekłam na troche ale wróciłam
cały cykl nie mierzyłam temperatury, wczoraj 3dpo miałam 36,2 a dziś 36,3... jakas niska ta temperature mam no nie?
Niestety pewnie nic na ten temat nie bedzie mozna powiedziec, bo skoro cały cykl nie mierzyłam.....
ja wlasnie mam teraz czas na swoje sprawy:D jesem u moich rodziców, M. pojechał do domu :P zostałam z mamusią :P odpoczniemy troche :Paszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklara22 wrote:te testy owu są dziwne miejmy najdzieje że na plus też bym zrobiła test ,a nawet bete bedziesz miała pewność;p ( dla mnie beta jest lepsza bo w moim przypadku testy wychodziły nedatywne a beta dodatnia wiec pierwsze co to pójde na bete)
-
Aszka ale nawet po myciu wciąż może wyciekać? bo nie wiem czy to śluz czy sperma właśnie...
Groszek możliwe,że np. Twoja normalna tempka to 36 więc ta wtedy jest wysoka Landryneczka też ma niskie odpoczywajcie od chłopów:)
klara na betę też pójdę dla pewnościGroszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm..gdzies kiedys czytalam na temat jak odroznic sperme od sluzu, sperma jest mniej rozciagliwa, szybko sie urywa jesli chce sie ja rozciagnac miedzy palcami... albo mozna przeprowadzic dla pewnosci test w wodzie, sperma sie rozpuszcza a sluz przetrwa
a jesli chodzi o przetrwanie żołnierzyków to nawet do 7 dni, ale to juz musza byc mega komfortowe warunki... i sluz i całość idealnie sprzyjajaca.
Ah odpoczne troche od niego bo mnie zameczy z tym :P jakby mógł to nawet 3 x dziennie tylko ja już nie daje czasem radyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 19:45
aszka, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAszka ja już na pewno się śluz płodny bo mam 32dc więc nie wiem co to
Groszku ja właśnie wzięłam trochę wcześniej i był mega rozciągliwy ale nie wiem no sluz bym teraz taki miała . A jak sprawdzałam szyjkę to nic nie było tylko na termometrze został wiec wzięłam i się rozciągnąl -
Landryneczka wrote:Aszka nie nastawiam się Tym bardziej 0 objawów ani na @ ani na ciąże czekam czekam i się doczekam ale pewnie @
Ja tez niskotemperaturowiec (ale słowotwórstwo ). Na moim wykresie najwyższa tempa to 36.26, a najniższa 35,50, także do ciepłych to ja nie należę"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."