Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstałam. Ledwo. Nie mogłam się dźwignąć z wyra. Uroki niedzieli... Temp spadła, chociaż po kolejnych 3 h snu wzrosła, ale zapisałam tą niższą, pierwszą. Szyjka macicy zeszła na dół, także dzisiaj lub jutro @. Obstawiam na książkowe 14 dni fazy lutealnej, więc jutro"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Wstałam. Ledwo. Nie mogłam się dźwignąć z wyra. Uroki niedzieli... Temp spadła, chociaż po kolejnych 3 h snu wzrosła, ale zapisałam tą niższą, pierwszą. Szyjka macicy zeszła na dół, także dzisiaj lub jutro @. Obstawiam na książkowe 14 dni fazy lutealnej, więc jutro
oj... tule -
Od wczoraj mnie glowa boli cala noc sie tez meczylam .
Az dzis pozwolilam sobie na kawe taka slaba bo czytalam ze mozna napic sie ale zeby nie przekroczyc 3 filizanek dziennie . Zrobilam sobie rozpuszczalna troszke miprzeszlo . bo po paracetamowu wymiotuje .
A co u Was kochane ? -
ewelina:P wrote:Od wczoraj mnie glowa boli cala noc sie tez meczylam .
Az dzis pozwolilam sobie na kawe taka slaba bo czytalam ze mozna napic sie ale zeby nie przekroczyc 3 filizanek dziennie . Zrobilam sobie rozpuszczalna troszke miprzeszlo . bo po paracetamowu wymiotuje .
A co u Was kochane ? -
potforzasta wrote:A powoli do przodu A głowa Cię może boleć od niskiego ciśnienia.
-
cześć Dziewczęta
jak samopoczucie w dniu dzisiejeszym??
też macie taką marna pogodę ?
Kochane byłam wczoraj u Pani gin:)
ogólnie póki co wszystko oki, wszystko czyste-zero bakterii (na oko Pani Gin)
zrobiła mi usg wiec też oki, jajniczki czysciutkie, trzon macicy ustawiony książkowo-przodozgęty jednorodny!
okłamałam oczywiście co do starań, Pani mi powiedziała, ze pół roku to nie tragedia..i zapytała czy kochamy sie przed owulacją, bo tak trzeba!!!
więc ja sama nie wiem, czy przed, czy w owulacje!
no nic...za dwa tygodnie mam odebrać cytologie
ale powiem Wam ze jestem przerazona badaniami dała mi karteczke, które badania mam zrobić ale uwaga...PRYWATNIE!!!! NIE NA KASE CHORYCH!!!
i koszt tych badań typu prolaktyna, wymazy itd to ponad 200zł!!!!!!
Masakraaaa!!!
nie wspominajac , ze wczoraj za wizyte dałam 200zł i następna mnie czeka po zrobionych badaniach!!!
ehhhh brak słow!!!